search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:35
MENU CLOSE

Συνέντευξη Πάιατ: Έμμεση αιχμηρή απάντηση της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα

30.04.2022 13:44
tzefri

Με έμμεσο τρόπο απάντησε η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα στη συνέντευξη του Τζέφρι Πάιατ στην «Καθημερινή της Κυριακής», που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα.

Χωρίς να κάνει την παραμικρή ονομαστική αναφορά στον απερχόμενο πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα ή στη συνέντευξή του η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα έγραψε στο Twitter πως η υιοθέτηση των απόψεων της χώρας στην οποία φιλοξενείσαι είναι «μια από τις ατυχείς αμαρτίες της διπλωματίας».

Αυτό «συμβαίνει όταν ξεχνάς τις θέσεις της χώρας σου και υιοθετείς εκείνες των οικοδεσποτών σου», συνέχισε.

Υπενθυμίζεται πως, μεταξύ άλλων, ο κ. Πάιατ ανέφερε ότι οι ΗΠΑ έπρεπε να ενεργοποιηθούν «έντονα για να βοηθήσουμε ώστε να αποτρέψουμε να ξεφύγουν τα πράγματα εκτός ελέγχου» στα ελληνοτουρκικά το καλοκαίρι του 2020.

Διαβάστε επίσης:

Ρωσική τηλεόραση: Μετέδωσαν προσομοίωση πυρηνικής επίθεσης – Βερολίνο, Παρίσι και Λονδίνο καταστρέφονται σε 200 δευτερόλεπτα (Video)

Ίσες αποστάσεις από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις τουρκικές προκλήσεις (Video)

Σεργκέι Λαβρόφ: Η Μόσχα δεν απειλεί κανέναν με πυρηνικό πόλεμο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:35