search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:17
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Πλεύρης: Από 1η Ιουνίου οι αποφάσεις για τις μάσκες

04.05.2022 10:24
plevris_new

Η πορεία της πανδημίας το επόμενο διάστημα θα καθορίσει και τις αποφάσεις σχετικά με την χρήση της μάσκας το καλοκαίρι σύμφωνα με τον Θάνο Πλεύρη.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Υγείας ανέφερε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100.3, ότι την 1η Ιουνίου θα αποφασιστεί σε ποιες περιπτώσεις θα διατηρηθεί η χρήση μάσκας.

Σχετικά με τους ανεβολίαστους υγειονομικούς, ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποχωρήσει από την απόφαση της να παραμείνουν εκτός ΕΣΥ μέχρι το τέλος του έτους.

Για τη χορήγηση τέταρτης δόσης εμβολίου για τον κορωνοϊό στους κάτω των 60 ετών, ο Θάνος Πλεύρης τόνισε ότι η Ελλάδα αναμένει τις σχετικές αποφάσεις και τις οδηγίες των Ευρωπαϊκών Υγειονομικών Οργανισμών.

Τέλος, για το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε στη Βουλή, τόνισε ότι περιλαμβάνει σημαντικές καινοτομίες.

Όπως μεταξύ άλλων τον προσωπικό γιατρό που αποκτά δωρεάν ο κάθε πολίτης, τα απογευματινά χειρουργεία στα νοσοκομεία αλλά και την αξιολόγηση των δομών υγείας δημόσιων και ιδιωτικών, σε σχέση με τις λοιμώξεις και τις επιπλοκές.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Ξεσπάει η μητέρα της τρίχρονης – «Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια»

Χανιά: Άστεγος κάηκε ζωντανός μέσα σε σπίτι που πήρε φωτιά (Photo)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 4 Μαΐου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:14