search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:27
MENU CLOSE

Βασίλης Ντινόπουλος: Σήμερα το τελευταίο αντίο στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας

04.05.2022 08:08
dinopoulos_v3

Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Ντινόπουλο, ο οποίος βρέθηκε την Δευτέρα (2/3) νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια λένε σήμερα στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας συγγενείς και φίλοι.

Οι συγγενείς του τον αναζητούσαν από το βράδυ του Σαββάτου καθώς δεν είχαν καταφέρει να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του παρά τις συνεχόμενες κλήσεις στο κινητό του και ο Αργύρης Ντινόπουλος πήγε το μεσημέρι της Κυριακής με κλειδαρά στο σπίτι του γιου του στα Εξάρχεια, όπου τον βρήκε νεκρό στον καναπέ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια, καθως ο Βασίλης Ντινόπουλος είχε διαβήτη τύπου Α.

«Παιδιά, ο Βασίλης δεν είναι πια μαζί μας. Θα τον αποχαιρετήσουμε οι στενοί συγγενείς του και οι δικοί του φίλοι και συνεργάτες την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας ώρα 09:30», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook.

Το στρες και το άγχος που περνούσε ήταν πολύ δύσκολο»

Για τον Βασίλη Ντινόπουλου μίλησε χθες στον Alpha ο Αναστάσιος-Οδυσσέας Ντινόπουλος. Ο αδερφός του συντετριμμένος σημείωσε ότι ο Βασίλης Ντινόπουλος είχε βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό.

«Έπασχε από διαβήτη. Γενικά ταλαιπωρούνταν χρόνια και είχε βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό, το πάλευε, δυσκολευόταν αλλά το προσπαθούσε. Το επάγγελμά του ήταν αρκετά δύσκολο», ανέφερε.

«Ο αδερφός μου είχε σπουδάσει κινηματογραφία. Σιγά σιγά, μόνος του, με πολλές θυσίες και κόπο, κατάφερε να είναι ο καλύτερος locaction manager στην Ελλάδα. Τώρα έκανε δουλειές και στο Χόλιγουντ. Το στρες και το άγχος που περνούσε ο αδερφός μου ήταν πολύ δύσκολο», συμπλήρωσε.

«Εμένα με κάλεσαν οι φίλοι του, αλλά είχαν καλέσει ήδη τον πατέρα μου και είχε πάει. Είχαν ανησυχήσει γιατί δεν είχε πάει στη δουλειά», πρόσθεσε σχετικά με το πώς έμαθε για την τραγική είδηση του θανάτου του αδερφού του που σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Σεισμός: Ασθενής σεισμική δόνηση 2,8 Ρίχτερ – Αισθητή τα ξημερώματα στην Αθήνα (Photo)

Θέατρο Βράχων: Εκδικάζεται στον Άρειο Πάγο η παραχώρησή του σε ιδιώτες – Οι πολίτες υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα του Λόφου Κοπανά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50