search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:29
MENU CLOSE

Έκρηξη στα Γρεβενά: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Εγκαυμάτων ο 28χρονος (Video)

05.05.2022 08:11
grevena_new

Διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» συνεχίζει να βρίσκεται ο 28χρονος εργαζόμενος στο εργοστάσιο της εταιρίας Alfa Wood Πίνδος ΑΕΒΕ στα Γρεβενά, ο οποίος τραυματίστηκε όταν σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη σε λέβητα. 

Ο άνδρας μπήκε άμεσα στο χειρουργείο, όπου παρέμεινε για 1,5 ώρα, και τώρα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Εγκαυμάτων σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο νεαρός έχει βαθιά εγκαύματα σε όλο του το σώμα και εσωτερικά, καθώς εισέπνευσε καπνό, καθώς και υψηλό θερμικό φορτίο σύμφωνα με το Mega.

έκρηξη έγινε χθες, Τετάρτη 4/5, εξαιτίας διαρροής παχύρευστου λαδιού, που προκάλεσε φωτιά και έκρηξη. Το υγρό εκτοξεύτηκε στον άτυχο εργαζόμενο προκαλώντας του σοβαρά εγκαύματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία από την έκρηξη (σ.σ έγινε λίγο πριν από τις 3 μ.μ.) προκλήθηκε πυρκαγιά σε υπόγειο χώρο όπου υπήρχαν λιπαντικά σιλικόνης, η οποία όμως αντιμετωπίστηκε άμεσα με την επέμβαση που έγινε στο σημείο από εννέα άνδρες και 4 οχήματα.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο η πυρκαγιά να προκλήθηκε μετά από βραχυκύκλωμα.

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Λιοσίων – Ένας νεκρός

Κώστας Κωστόπουλος: Αρνείται τις κατηγορίες της Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό – Παραιτείται από την σκηνοθεσία του Σασμού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:28