search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 18:47
MENU CLOSE

Ο Βασίλης Οικονόμου ξαναχτυπά μετά τους «τζαμπατζήδες» – «Είσαι για πολύ μεγάλο…» είπε στη Δώρα Αυγέρη (Video)

05.05.2022 21:32
vas-oikonomou

Τραμπουκισμό μέσα στη Βουλή από τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου καταγγέλλει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Δώρα Αυγέρη.

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στη Δώρα Αυγέρη, αρνούμενος να της δώσει τον λόγο. 

Την χαρακτήρισε «ανύπαρκτη», ενώ της μιλούσε στον ενικό. «Είσαι για… πολύ μεγάλο…» της είπε ο Βασίλης Οικονόμου, με την Δώρα Αυγέρη να θέτει θέμα μομφής.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η κα. Αυγέρη τονίζει ότι σε «ρόλο “τζάμπα μάγκα” ο Β. Οικονόμου τραμπουκίζει από τη θέση του προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων».

«Άκρως αντικοινοβουλευτική και αντιθεσμική, η προσωπική επίθεσή του. Δεν προσέβαλε μόνο μια βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και την ίδια τη Βουλή των Ελλήνων» αναφέρει η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει:

«Με το καλησπέρα της έναρξης της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας στην Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της οποίας είναι πρόεδρος. Θα υπάρξει θεσμική παρέμβαση του προέδρου της Βουλής;».

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: «Δεν έχει όριο η χυδαιότητά του»

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «Ο κ. Οικονόμου, ο άνθρωπος που προσέβαλε τους πολίτες αποκαλώντας τους «τζαμπατζήδες», σήμερα φρόντισε να επιβεβαιώσει ότι δεν έχει όρια στη χυδαιότητά του. 

«Είσαι για πολύ μεγάλο…» είπε στη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δώρα Αυγέρη κάνοντας ανάλογες χειρονομίες. 

Ο σεξιστικός οχετός του κυρίου Οικονόμου θα έπρεπε να σημάνει την αυτόματη αποπομπή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. 

Απαιτούμε ο κ. Μητσοτάκης να πράξει άμεσα το αυτονόητο».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Με χρήματα των φορολογουμένων θα καλύψουν τα «σπασμένα» – Ανέγγιχτος ο μηχανισμός της αισχροκέρδειας

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Επιμένουμε στην επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας

Μέτρα στήριξης για την ενεργειακή ακρίβεια: Ποιοι θα πάρουν έως 600 ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 18:42