search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:56
MENU CLOSE

Γερμανία: Στη φυλακή 39χρονη που τρυπούσε κρυφά τα προφυλακτικά του συντρόφου της για να μείνει έγκυος

07.05.2022 15:48
maska_condoms-new

Ένοχη για σεξουαλική επίθεση κρίθηκε 39χρονη στη Γερμανία, η οποία τρυπούσε τα προφυλακτικά του συντρόφου της για να μείνει έγκυος.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild», η γυναίκα είχε περιστασιακές σεξουαλικές επαφές με τον 42χρονο με τον οποίο γνωρίστηκε διαδικτυακά στις αρχές του 2021.

Η 39χρονη, η οποία γνώριζε ότι ο 42χρονος δεν επιθυμούσε μια σταθερή σχέση, κατηγορείται πως άνοιγε κρυφά τρύπες στο πακέτο με τα προφυλακτικά με την ελπίδα να μείνει έγκυος. Μάλιστα, έστειλε μήνυμα WhatsApp στον 42χρονο λέγοντας του ότι πίστευε ότι ήταν έγκυος και του αποκάλυψε τι είχε κάνει.

Ο 42χρονος υπέβαλε μήνυση εναντίον της.

Παρά το γεγονός ότι εισαγγελείς και δικαστήριο συμφώνησαν ότι είχε διαπραχθεί έγκλημα, υπήρξε αβεβαιότητα για το αδίκημα με το οποίο έπρεπε να κατηγορηθεί.

«Έχουμε γράψει νομική ιστορία εδώ σήμερα», τόνισε η δικαστής Άστριντ Ζαλέφσκι στο περιφερειακό δικαστήριο της πόλης Μπίλεφελντ που έβγαλε την απόφαση.

Η 39χρονη κρίθηκε ένοχη για το έγκλημα που είναι γνωστό και ως «stealthing», δηλαδή όταν κάποιος αφαιρεί προφυλακτικό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης εν αγνοία του συντρόφου του. Η ποινή που της επιβλήθηκε ήταν φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή.

Διαβάστε επίσης:

Κόλαση πυρκαγιάς στη Σιβηρία: 200 κτίρια έγιναν στάχτη – Τουλάχιστον 5 οι νεκροί (Videos)

Κούβα: Από διαρροή αερίου η έκρηξη στο ξενοδοχείο Saratoga – 18 νεκροί και περισσότεροι από 50 τραυματίες (Video)

Έρευνα σοκ: Ακροδεξιοί εκπαιδεύουν αστυνομικούς στις ΗΠΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:56