search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:05
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Το βίαιο παρελθόν του 55χρονου – Είχε αποπειραθεί δύο φορές να πνίξει την πρώην σύντροφό του

10.05.2022 19:01
kavala gynaikoktonia09-new

Λίγες ημέρες μετά τη φρικτή γυναικοκτονία στην Καβάλα και ενώ ο δράστης πήρε τον δρόμο για τη φυλακή, η τοπική κοινωνία παραμένει σοκαρισμένη από το φρικτό έγκλημα που στέρησε την ζωή στη 43χρονη φαρμακοποιό.

Στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, μίλησε αποκλειστικά πρώην σύντροφος του δράστη και αποκάλυψε ότι ο 55χρονος είχε αποπειραθεί να την πνίξει δύο φορές, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Όπως λέει η γυναίκα, με την οποία είχε δύο χρόνια σχέση, στην αρχή ο 55χρονος δημιουργεί την τέλεια εικόνα για τον χαρακτήρα του, τα πράγματα όμως αλλάζουν γρήγορα και δραματικά.

Η γυναίκα, μετά τις δύο απόπειρες εναντίον της, δεν τον κατήγγειλε στην αστυνομία και αποφάσισε να απομακρυνθεί.

Μάλιστα, αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψή της ότι επικοινώνησε με την Άιντα, όταν έμαθε ότι παντρεύτηκαν με τον 55χρονο και την προειδοποίησε για το βίαιο παρελθόν του, χωρίς όμως εκείνη να την πιστέψει.

Η «μάχη» για την κηδεμονία των παιδιών

Στην ίδια εκπομπή του Mega μίλησε ο αδερφός της 43χρονης, Αρτούρο Παπαδόπουλος και δήλωσε ότι θέλει να αναλάβει την κηδεμονία των ανιψιών του.

«Θα κάνουμε τα πάντα για τα παιδάκια μας, γιατί πλέον είναι δικά μας. Και η Άιντα θα έκανε το ίδιο αν ήταν στη θέση μου» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ερωτηθείς για τον σύζυγό της αδερφής του, προτίμησε να μην σχολιάσει τίποτα. «Ο Θεός είναι πάνω και βλέπει τα πάντα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη δική της τοποθέτηση, η σύζυγος του κ. Παπαδόπουλου δήλωσε πως ο η Άιντα ήταν σαν αδερφή της και θα κάνει τα πάντα για τα παιδιά της.

Ο δικηγόρος της οικογένειας επισήμανε πως έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία για την αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών από τον 55χρονο δράστη.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο «Ινδιάνος» για την επίθεση σε βάρος αστυνομικού

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Προφυλακιστέος ο 55χρονος που έπνιξε τη 43χρονη σύζυγό του

Χανιά: Προφυλακίστηκε ο 27χρονος που είχε δολοφονήσει 53χρονο και είχε προκαλέσει πυρκαγιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31