search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:57
MENU CLOSE

Σε ρινγκ μετατράπηκε η Κηφισιά: Άγριο ξύλο μεταξύ ανήλικων κοριτσιών με το πλήθος να μετρά… χτυπήματα (Video)

10.05.2022 10:34
kifisia_new

Σε ρινγκ μετέτρεψαν το κέντρο της Κηφισιάς δύο ανήλικα κορίτσια καθώς αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με κλωτσιές και μπουνιές.

Οι εικόνες από το video που προβλήθηκε την Δευτέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πραγματικά είναι αδιανόητες και σοκαριστικές.

Σε κεντρικότατο σημείο της Κηφισιάς, τα δύο νεαρά κορίτσια άρχισαν να χτυπούν βίαια η μία την άλλη, χωρίς κανείς από το πλήθος που είχε μαζευτεί γύρω τους να παρεμβαίνει.

Αντιθέτως, οι περισσότεροι κατέγραφαν με τα κινητά τους το περιστατικό, λες και επρόκειτο για κάποιο show.

Σε κάποια στιγμή κάποιο από τα παιδιά που παρακολουθούν τον ξυλοδαρμό φωνάζει «άσσος-δύο», σαν να μετρούσε πόσα χτυπήματα κατάφερνε η μία στην άλλη και μετρούσε ποια κερδίζει.

Το επεισόδιο στο κέντρο της Κηφισιάς εν τέλει έληξε με την επέμβαση της αστυνομίας.

Παιδιά που βρέθηκαν εκεί μίλησαν στην κάμερα του Star λέγοντας ότι το είδαν αλλά δεν επενέβησαν φοβούμενα ότι θα εμπλακούν και εκείνα στον ξυλοδαρμό, ενώ στο ρεπορτάζ μεταφέρθηκαν και οι ισχυρισμοί άλλων νεαρών που υποστήριξαν ότι φοβούνται να εμπλακούν σε τέτοια περιστατικά, να χωρίσουν δηλαδή δύο άτομα που τσακώνονται, γιατί μπορεί και οι ίδιοι στη συνέχεια να γίνουν στόχος.

«Όποιος σταματήσει και εμπλακεί, μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ, να τον στοχοποιήσουν και τον ίδιο», ακούγεται χαρακτηριστικά να λέει ένας νεαρός. Ανέφερε μάλιστα ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν ήταν το μοναδικό. «Στοχοποιούν ένα άτομο, πάνε 4-5 άτομα, κοκαλώνει και υπακούει», πρόσθεσε.

Άλλο παιδί προσπαθώντας να εξηγήσει πώς δημιουργούνται τέτοια σκηνικά, ανέφερε ότι το κακό είναι ότι κανείς δεν ξεχνά και μπορεί ξαφνικά για κάτι που είχε συμβεί καιρό πριν να δεχθείς επίθεση.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι πρόσφατα 16χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην Κηφισιά από παρέα που του ζήτησαν το καπέλο του και εκείνος δεν το έδωσε.

Διαβάστε επίσης:

Candida Auris: Τέσσερις νεκροί στην Πάτρα από τον φονικό μύκητα των ΜΕΘ

Καιρός σήμερα: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας (Videos)

Πρεσβυωπία: Σταγόνες βάζουν τέλος στα γυαλιά, στους φακούς ακόμα και στο χειρουργείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:53