search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 17:50
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Από τα πιο ανταγωνιστικά το ψηφοδέλτιο του Νότιου Τομέα – Οι υποψήφιοι

11.05.2022 06:00
PASOK_new

Άκρως ανταγωνιστικά θα είναι τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με τον Νίκο Ανδρουλάκη να θέλει τους υποψηφίους να… φέρουν σταυρούς.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μεγάλη συζήτηση αλλά και ζήτηση για το ποιοι θα μπουν στα ψηφοδέλτια. Γι’ αυτό το λόγο ένα από τα πιο δύσκολα ψηφοδέλτια θα είναι στον Νότιο Τομέα της Αθήνας  

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αυτό που ζητάει σε όλους τους τόνους είναι πως οι άνθρωποι που θα μπουν στα ψηφοδέλτια θα τρέξουν, καθώς κανένας δεν θα έχει «ειδική μεταχείριση από τον πρόεδρο». 

Όπως είναι σε θέση το topontiki.gr να γνωρίζει στον Νότιο Τομέα θα είναι υποψήφιοι η νυν βουλευτής Τόνια Αντωνίου (πήρε τη θέση της Φώφης Γεννηματά), ο στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη, Στέφανος Ξεκαλάκης, ο πρώην Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, ο πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου Γιώργος Πεταλωτής, ο Καθηγητής Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου Αναστασία Σιμητροπούλου.  

Παράλληλα δεν αποκλείεται να είναι υποψήφιο πρόσωπο από τον καλλιτεχνικό χώρο με μεγάλη δράση στα κοινά.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Ο σύνεδρος που άλλαξε τρία κόμματα

Αποπομπή της επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ισπανίας για το λογισμικό Pegasus

Συνέδριο ΝΔ: Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επιτέθηκε στον Νίκο Ανδρουλάκη;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 17:46