ΠΕΜΠΤΗ 17.07.2025 21:32
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Από τα πιο ανταγωνιστικά το ψηφοδέλτιο του Νότιου Τομέα – Οι υποψήφιοι

11.05.2022 06:00

Άκρως ανταγωνιστικά θα είναι τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με τον Νίκο Ανδρουλάκη να θέλει τους υποψηφίους να… φέρουν σταυρούς.  

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αυτό που ζητάει σε όλους τους τόνους είναι πως οι άνθρωποι που θα μπουν στα ψηφοδέλτια θα τρέξουν, καθώς κανένας δεν θα έχει «ειδική μεταχείριση από τον πρόεδρο». 

Όπως είναι σε θέση το topontiki.gr να γνωρίζει στον Νότιο Τομέα θα είναι υποψήφιοι η νυν βουλευτής Τόνια Αντωνίου (πήρε τη θέση της Φώφης Γεννηματά), ο στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη, Στέφανος Ξεκαλάκης, ο πρώην Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, ο πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου Γιώργος Πεταλωτής, ο Καθηγητής Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου Αναστασία Σιμητροπούλου.  

Παράλληλα δεν αποκλείεται να είναι υποψήφιο πρόσωπο από τον καλλιτεχνικό χώρο με μεγάλη δράση στα κοινά.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Ο σύνεδρος που άλλαξε τρία κόμματα

Αποπομπή της επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ισπανίας για το λογισμικό Pegasus

Συνέδριο ΝΔ: Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επιτέθηκε στον Νίκο Ανδρουλάκη;

ΠΕΜΠΤΗ 17.07.2025 21:31
Exit mobile version