search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:30
MENU CLOSE

Πύργος: Κινητοποίηση για τον εντοπισμό του Θύμιου – Σήμανε Silver Alert

12.05.2022 18:56
thimios-exafanisi- pirgos-new

Σε αγώνα δρόμου για να εντοπιστούν τα ίχνη του Θύμιου, του 39χρονου από τον Πύργο που παραμένει άφαντος από την στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η τραγική ιστορία του, έχουν αποδυθεί οι αρχές.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης σήμανε Silver Alert για την εξαφάνιση του Θύμιου, καθώς κανείς μέχρι τώρα δεν κατάφερε να εντοπίσει τα ίχνη του που χάθηκαν από την περασμένη Τετάρτη, όταν και εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο Α.Τ. Πύργου προκειμένου να ζητήσει προστασία από τους ανθρώπους που του έκαναν την ζωή «κόλαση» – όπως αποδείχθηκε – για ένα στόρι στο Instagram.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχικές πληροφορίες μιλούσαν για άτομο που σκορπά τον τρόμο στον Πύργο τη νύχτα, ενώ απλώς προσπαθούσε να αντιμετωπίσει ανηλεές bullying για την εμφάνισή του, το πρόσωπο του οποίου παραμορφώθηκε μετά από τροχαίο ατύχημα.

Ο 39χρονος, φοράει χειρουργική μάσκα ενώ μιλάει και τρώει με μηχανική υποστήριξη. Έχει ύψος 1,75, καστανά μάτια και μαλλιά.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: «Χοντρό» ξύλο σε αεροπλάνο στα Χανιά – Τουρίστες χτύπησαν τον πιλότο (Video)

Οξεία ηπατίτιδα: Τρία πιθανά κρούσματα σε παιδιά στην Ελλάδα – Συναγερμός στον ΕΟΔΥ

Φλώρινα: Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε τη σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:25