search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:44
MENU CLOSE

Καλλιρόη Μυριαγκού: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η «Ματίνα Μανταρινάκη» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» (Video)

18.05.2022 10:33
mantarinaki-new

Για την αποχή της από την τηλεόραση μίλησε η Καλλιρόη Μυριαγκού την οποία το ευρύ κοινό αγάπησε μέσα από τον ρόλο της «Ματίνας Μανταρινάκη» στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» του Χάρη Ρώμα.

Η ηθοποιός παραδέχεται ότι θα ήθελε να επιστρέψει τηλεοπτικά, ωστόσο, κάτι τέτοιο θα γινόταν με αφορμή έναν καλό ρόλο ο οποίος δεν θα ήθελε να είναι απαραίτητα κωμικός.

«Θέλω να επιστρέψω τηλεοπτικά, δεν έχω πει όχι σε κάτι, απλά θέλω να είναι κάτι διαφορετικό, να μην είναι κωμωδία σώνει και ντε. Να είναι ένας άλλος ρόλος, γιατί πάνω κάτω στην τηλεόραση μας ζητάνε να κάνουμε το ίδιο.

Και γι αυτό τόσα χρόνια απέχω γιατί μου ζητάνε το ίδιο πράγμα, θα προτιμούσα να έρθει μια άλλη πρόταση, ανατρεπτική με έναν τρόπο από αυτό που έχουν στο μυαλό τους για μένα. Δεν υπάρχει πια φαντασία στο χώρο αυτών που γράφουν, αυτών που κάνουν τα κάστινγκ, στους σκηνοθέτες… Δεν υπάρχει φαντασία και ρίσκο.

Είναι δύσκολο να πάρει κάποιος ένα πρόσωπο που ο κόσμος βλέπει 30 χρόνια κάθε μεσημέρι για κάτι διαφορετικό. Έχω πει τόσα όχι στο παρελθόν που μάλλον λένε ότι αυτή δεν θέλει κι έχουν σταματήσει να με παίρνουν τηλέφωνο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Τζένι Γκαρθ: Ποιες σκηνές του «Beverly Hills» αρνείται να παρακολουθήσει

Megalopolis: Με καταξιωμένο καστ το πρότζεκτ του Φράνσις Φορντ Κόπολα

Κώστας Χαρδαβέλλας: Στις γυναίκες που ήμουν μαζί αναζητούσα τη μητέρα μου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43