search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 08:15
MENU CLOSE

Βρετανία: Χαμός με τα επεισόδια στο Νότιγχαμ Φόρεστ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Παίχτης της δεύτερης επιτέθηκε σε οπαδό των γηπεδούχων (Video)

18.05.2022 20:45
soccer_new

Έντονο είναι το παρασκήνιο γύρω από το παιχνίδι ανάμεσα σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, λόγω των μεγάλων επεισοδίων που έλαβαν χώρα.

Ειδικότερα, μετά τον «χαμό» των οπαδών της Φόρεστ που εισέβαλαν κατά χιλιάδες στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρίσκεται ο παίκτης των Λεπίδων, Όλι ΜακΜπέρνι, ο οποίος επιτέθηκε σε φίλαθλο των Κόκκινων.

Όπως φαίνεται από το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media μέσα από το «City Ground», ο 26χρονος αναπληρωματικός φορ της Σέφιλντ επιτέθηκε μαζί με άλλα μέλη της αποστολής σε έναν άνδρα με φανέλα της Νότιγχαμ και συνέχισε να τον κλωτσάει καθώς εκείνος ήταν πεσμένος στο χορτάρι.

Το βίντεο δεν άργησε να τύχει της προσοχής χιλιάδων χρηστών, προκαλώντας «σάλο» στο twitter και μένει να φανεί αν θα υποπέσει και στην αντίληψη της FA, η οποία διεξήγαγε έκτακτη έρευνα για τον οπαδό που επιτέθηκε στον αρχηγό της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μπίλι Σαρπ και ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης τη σύλληψή του.

Διαβάστε επίσης

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο πατέρας της ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια να αναλάβει την υπεράσπισή της (Video)

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 19 Μαΐου

Συνελήφθη 47χρονος για τη δολοφονία Κινέζας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12