search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:12
MENU CLOSE

Φαίη Σκορδά: Ένταση με τον δικηγόρο του Πέτρου Φιλιπίδη – «Κρίνεστε γι’ αυτά που λέτε, δεν θα σχολιάσω κάτι» (Video)

19.05.2022 17:45
skorda_new

Μεγάλη ένταση επικράτησε μεταξύ της Φαίης Σκορδά και του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, συνήγορο του Πέτρου Φιλιππίδη.

Αφορμή στάθηκαν οι ισχυρισμοί του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη πως μία από τις γυναίκες που τον έχουν καταγγείλει είχε πάει σε παράστασή του.

Η παρουσιάστρια προσπαθούσε να του εξηγήσει πως κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά σε κακοποιητικές συμπεριφορές και πως για να το καταλάβεις αυτό, θα πρέπει να έχεις ενσυναίσθηση.

«Ο καθένας στο πώς αντιδρά είναι διαφορετικό και δε μπορούμε να τα βάλουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Από την άλλη, από τη μεγάλη σας εμπειρία γνωρίζω ότι πολλές γυναίκες μένουν σε έναν γάμο μετά από σκληρές κακοποιητικές συμπεριφορές. Μέσα από συμπεριφορές που έχουν να κάνουν το σώμα, το σεξουαλικό κομμάτι, με τη λεκτική βία κτλ», του είπε και κάπου εκεί ξεκίνησε η ένταση μεταξύ τους.

  • Δημητρακόπουλος: «Κυριά Σκορδά, ενσυναίσθηση μπορείτε να μου δώσετε έναν ορισμό; Το χρησιμοποιείτε πολύ. Τι σημαίνει ενσυναίσθηση; Μπορείτε να μου δώσετε έναν ορισμό της λέξης ενσυναίσθηση που χρησιμοποιείται συχνά πυκνά στον λόγο σας;».
  • Σκορδά: «Μου κάνετε τώρα τι;»
  • Δημητρακόπουλος: «Χρησιμοποιείτε έναν όρο και πιστεύω ότι πρέπει να τον εξηγήσετε στον κόσμο».
  • Σκορδά: «Εγώ λοιπόν, αυτή τη στιγμή, έχοντας την ενσυναίσθηση καταλαβαίνω ότι εσείς μου κάνετε μια επίθεση χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος. Να κάνω ετυμολογική ανάλυση του όρου; Είστε καλεσμένος στην εκπομπή μου και με ρωτάτε τι σημαίνει ένας όρος που τον ξέρουν τα παιδιά μου;».
  • Δημητρακόπουλος: «Γιατί δεν μου τον λέτε κι εμένα που δεν τον ξέρω;»

Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση του διαλόγου, ο κ. Δημητρακόπουλος επιχείρησε να κάνει παραλληλισμό με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, με την Φαίη Σκορδά να εκνευρίζεται και να του λέει: «Κρίνεστε γι’ αυτά που λέτε, δεν θα σχολιάσω εγώ κάτι», με τον γνωστό νομικό να απαντά: «Θα είναι λάθος σας αν με κόψετε στον αέρα. Τον παραλληλισμό μπορώ να τον κάνω γιατί τα νομικά τα ξέρω καλύτερα από εσάς κυρία Σκορδά».

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: Εντοπίστηκε στην Ήπειρο το στέλεχος ΒΑ.5 της μετάλλαξης Όμικρον – Σε εξέλιξη η διερεύνηση

Ανδρουλάκης: «Ισορροπημένη» η ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο – Τους επόμενους μήνες θα κριθεί το ταξίδι του

Έγινε και ήρωας σε… comic ο Ζελένσκι – Θέμα του graphic novel η ζωή του Ουκρανού προέδρου (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:12