search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:12
MENU CLOSE

Ρωσία: Τι σχέση έχει η κόρη του Πούτιν με τον Ζελένσκι (Videos)

20.05.2022 13:10
putins daughter new

Από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η ρωσική επίθεση στην Ουκρανία ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν έχει κατ΄ επανάληψη επικρίνει τους Ρώσους που ζουν στην Δύση και δεν κρύβουν την προτίμησή τους για τον δυτικό τρόπο ζωής, λέγοντας ότι «το μυαλό τους είναι εκεί και όχι εδώ, με τον λαό μας».

Όμως, όπως γράφει ο Guardian, ανάμεσα σ΄ εκείνους που προτιμούν την Δύση είναι η κόρη του προέδρου Πούτιν, η 35χρονη Κατερίνα Τιχόνοβα, η οποία μέσα σε δύο χρόνια ταξίδεψε περισσότερες από 50 φορές στο Μόναχο.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από τον ανεξάρτητο ρωσικό ειδησεογραφικό οργανισμό iStories και το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, από ταξιδιωτικά έγγραφα προκύπτει ότι η Κατερίνα Τιχόνοβα έκανε «περισσότερες από 50 φορές» ταξίδια στο Μόναχο στο διάστημα 2017-2019, χρησιμοποιώντας πτήσεις τσάρτερ, με τα έξοδα πληρωμένα από το ρωσικό κράτος και άνδρες της προσωπικής φρουράς του Πούτιν να την συνοδεύουν.

Η κόρη του Πούτιν και ο Ζελένσκι

Ανάμεσα στα έγγραφα που έφερε στο φως η δημοσιογραφική έρευνα είναι και το διαβατήριο που χρησιμοποίησε την άνοιξη του 2020 η Κατερίνα Τιχόνοβα για ένα κοριτσάκι που τότε ήταν δύο χρόνων. Πιθανολογείται ότι το παιδί αυτό είναι η μέχρι σήμερα άγνωστη εγγονή του Βλαντίμιρ Πούτιν, καρπός της σχέσης της Τιχόνοβα με έναν … Ζελένσκι.

Για την ακρίβεια η Κατερίνα Τιχόνοβα έχει σχέση με τον χορευτή και πρώην διευθυντή του κρατικού μπαλέτου του Μονάχου, Ίγκορ Ζελέσνκι και αυτός θεωρείται ο πατέρας του μικρού κοριτσιού. Μάλιστα το πατρώνυμο του κοριτσιού στο διαβατήριο είναι «Ιγκόρεβνα», κάτι που επιβεβαιώνει την πληροφορία ότι είναι κόρη του Ζελένσκι.

Ο Ίγκορ Ζελένσκι, που δεν έχει καμία σχέση με τον Ουκρανό πρόεδρο, είναι 52 χρόνων, έκανε διεθνή καριέρα ως χορευτής και έφτασε να γίνει καλλιτεχνικός διευθυντής του μπαλέτου Bayerisches Staatsballet το 2016. Παραιτήθηκε στις 4 Απριλίου επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους», αφού αρνήθηκε να καταδικάσει την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Πάντως άνεργος δεν έμεινε, καθώς είναι μέλος της διευθυντικής ομάδας του ρωσικού Εθνικού Ιδρύματος Πολιτιστικής Κληρονομίας, το οποίο χτίζει ένα πολιτιστικό κέντρο στην Κριμαία και πιστεύεται ότι είναι ίδρυμα που ελέγχεται απολύτως από το Κρεμλίνο.

Η 35χρονη κόρη του Βλαντίμιρ Πούτιν είχε παντρευτεί τον Κίριλ Σαμάλοφ, έναν από τους πιο νέους σε ηλικία πολυεκατομμυριούχους της Ρωσίας, αλλά το ζευγάρι λέγεται πως έχει χωρίσει από το 2018.

Διαβάστε επίσης

Inventing Anna: H fake κληρονόμος που εξαπάτησε την ελίτ της Νέας Υόρκης και έγινε σειρά στο Netflix, διοργανώνει έκθεση (Photos)

Σικάγο: Αστυνομικός πυροβόλησε άοπλο 13χρονο (video)

Στα όρια της κατάρρευσης το παγκόσμιο διατροφικό σύστημα – Ποιες θα είναι οι συνέπειες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:12