search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 03:26
MENU CLOSE

Μουσική πλατφόρμα από… γνωστό αναψυκτικό (Video)

23.05.2022 10:56
music 2 new

Το παγκόσμιο λανσάρισμα της μουσικής πλατφόρμας της, με την οποία θέλει να συνδέσει αναδυόμενους και πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες από την διεθνή μουσική σκηνή, πραγματοποίησε η… Coca Cola. Ναι, το γνωστό αναψυκτικό μπαίνει σε ξένα λημέρια.

Η «Coke Studio» έρχεται να συστηθεί στον κόσμο με την μικρού μήκους ταινία «The condactor» (Ο μαέστρος), με την (υπο)στήριξη των Universal Studios.

Πρόκειται για μια- όπως υποστηρίζεται-  εξαιρετική σύμπραξη ανάμεσα σε  πρωτοπόρους καλλιτέχνες καθένας από τους οποίους φέρνει το δικό του μοναδικό στυλ στη μουσική και στο «The condactor» τους βλέπουμε να δουλεύουν πάνω στην δική τους εκδοχή στο εμβληματικό κομμάτι «A kind of Magic» των Queen με γνώμονα τη νέα γενιά.

Για την πολυεθνική με το εμβληματικό αναψυκτικό η πλατφόρμα οπτικοακουστικού περιεχομένου και η νέα επανεκτέλεση του «Α kind of Magic» αποτελούν προέκταση της φιλοσοφίας της «Real magic», σύμφωνα με την οποία «οι διαφορές μας κάνουν τον κόσμο το πλουσιότερο μέρος για να ζει κάποιος και αυτή η «πραγματική μαγεία» συμβαίνει ότι είμαστε μαζί, μοιραζόμαστε εμπειρίες, ψηφιακές και αληθινές».

Στην παραγωγή της νέας εκτέλεσης του θρυλικού κομματιού των Queen πήραν μέρος  η υποψήφια για Grammy Άρι Λένοξ, η Βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Γκριφ, η παραγωγός ελεκτρο ποπ Εκιν Μπεριλ από την Τουρκία, η ανερχόμενη ισπανόφωνη αμερικανίδα σταρ Μαράια Αντζελικ, η Νιγηριανή  Τεμς, ο Καναδο-Ινδός ράπερ και παραγωγός Τεσερ και η μπάντα κοριτσιών από την Νότια Κορέα TRI.BE .

Στο «Kind of Magic» δούλεψαν μαζί αλλά και χώρια. Καθένας από τους έξι- συν τη μπάντα- καλλιτέχνες έχει ηχογραφήσει τις δικές του εκδοχές στο κομμάτι οι οποίες έχουν «ντυθεί» με αποκλειστικά πλάνα από τα παρασκήνια και τα γυρίσματα και είναι προσβάσιμα στο Coke Studio YouTube Hub.

 «Η πλατφόρμα γεννήθηκε στο Πακιστάν το 2008 και είχε τεράστια επιτυχία όχι μόνον εκεί αλλά και στην Αφρική και στις Φιλιππίνες, φτάνοντας σήμερα τα 11 εκατ. εγγεγραμμένους στο YouTube. Πιστεύουμε ότι έχει δυνατότητα», είπε ο Πάτρικ Θακαρ, επικεφαλής σχεδιασμού Παγκόσμιας Στρατηγικής και Περιεχομένου και ο Τζόσουα Μπέρκ, επικεφαλής Παγκόσμιας Μουσικής και Πολιτιστικού Μάρκετινγκ συμπλήρωσε ότι «η Coca-Cola είχε
πάντα ισχυρούς δεσμούς με τη μουσική, με συνεργασίες με ξεχωριστά, νέα ταλέντα  από διαφορετικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο
».

Διαβάστε επίσης

Σασμός – Spoiler: Ο εφιάλτης της αποκάλυψης πλησιάζει

ΣΚΑΪ: Αυλαία για το ριάλιτι μαγειρικής «Κάτι Ξαναψήνεται»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Με το θέμα της Πισπιρίγκου αναστήθηκαν καριέρες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48