search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:31
MENU CLOSE

Ζάκυνθος: Έστησαν εξέδρα ναυαγοσώστη μπροστά στο «Ναυάγιο» – Απομακρύνεται μετά τις αντιδράσεις (video)

25.05.2022 14:37
navagio-pirgos-navagososti
photo @imerazante

Μία εξέδρα ναυαγοσώστη που τοποθέτησε η Δημοτική Αρχή μπροστά στο διάσημο «Ναυάγιο» της Ζακύνθου προκάλεσε πολλές αντιδράσεις αλλά και παρέμβαση του Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια.

Η εικόνα του τεράστιου πύργου στην μέση της παραλίας και ακριβώς μπροστά από το πλοίο έγινε viral στα social media και συνοδεύτηκε από πλήθος αρνητικών σχολίων.

Αντίδραση υπήρξε και από την αρμόδια Επιτροπή Διαχείρισης του Ναυαγίου, η οποία, σημειωτέον, δεν είχε ενημερωθεί καν για την κίνηση αυτή του Δήμου.

Το μέλος της επιτροπής Προστασίας του Ναυαγίου, Νίκος Τσίπηρας δήλωσε πως μετά την παρέμβαση της επιτροπής αλλά και του ίδιου του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, ο δήμαρχος του νησιού δεσμεύτηκε ότι θα μετακινηθεί το εν λόγω κατασκεύασμα.

«Ελπίζουμε πως σήμερα ή αύριο θα έχει φύγει από εκεί, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να έχουν μία καθαρή εικόνα του χώρου» προσέθεσε ο κ. Τσίπηρας στο Mega.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του νησιού, Σταύρος Κακολύρης υπεραμύνθηκε της απόφασης του δήμου, αναφέροντας πως η θέση που τοποθετήθηκε ο πύργος του ναυαγοσώστη επιλέχθηκε από το Λιμεναρχείο καθώς όπως είπε, ο δήμος δε μπορούσε αυθαίρετα να τον τοποθετήσει όπου ήθελε.

«Εκεί μας υπέδειξε το λιμεναρχείο, εκεί τον τοποθετήσαμε» είπε ο κύριος Κακολύρης για το θέμα που συζητήθηκε το τελευταίο 24ωρο…

Χθες κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι ο πύργος θα απομακρυνθεί από τη θέση που τοποθετήθηκε, μετά την παρέμβαση του υπουργού Τουρισμού και θα πάει λίγο πιο δεξιά προς την άκρη του πλοίου.

Διαβάστε επίσης:

Εύοσμος: Μαχαίρωσαν μαθητή μετά από άγριο bullying – «Με χτύπησαν ξανά γιατί μίλησε ο μπαμπάς μου» (videos)

Τελικός Κυπέλλου: Πατέρας καταγγέλλει ότι τα ΜΑΤ χτύπησαν τον ίδιο και τον 13χρονο γιο του (video)

Θεσσαλονίκη: Της υποσχέθηκε δουλειά και τελικά τη βίασε και την εξέδιδε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:31