search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:16
MENU CLOSE

Τελικός Κυπέλλου: Πατέρας καταγγέλλει ότι τα ΜΑΤ χτύπησαν τον ίδιο και τον 13χρονο γιο του (video)

25.05.2022 12:44
kipello_mat_new

Σε μία συγκλονιστική καταγγελία περιστατικού αστυνομικής βίας προχώρησε ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ, που ταξίδεψε από την Έδεσσα μαζί με τον 13χρονο γιο του, για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λάζαρος κατήγγειλε μέσω δηλώσεών του στο OPEN, ότι ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λέπτου, ο γιος του του είπε πως πνίγεται και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα, με αποτέλεσμα να βγουν προς τα έξω.

Εκεί, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πατέρας, το 13χρονο παιδί έγινε θύμα επίθεσης των ΜΑΤ, δεχόμενο χτυπήματα στην πλάτη, αλλά και ένα χημικό με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα.

Προκειμένου να γλιτώσει, το παιδί έτρεξε προς τα έξω, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τον πατέρα του, ο οποίος εγκλωβίστηκε και δέχθηκε και εκείνος επίθεση, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

«Το παιδί μου στα 5 μέτρα να με κοιτάζει και εγώ να είμαι κάτω αναίσθητος. Τον άκουγα να φωνάζει “όχι τον μπαμπά μου, όχι τον μπαμπά μου”», είπε χαρακτηριστικά, προαναγγέλλοντας πως θα καταθέσει μήνυση.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Της υποσχέθηκε δουλειά και τελικά τη βίασε και την εξέδιδε

Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Στο επίκεντρο των ερευνών ο πατέρας του

Θεσσαλονίκη: Κίνημα «δεν πληρώνω» σε βενζινάδικα – Φουλάρουν τα ρεζερβουάρ, πατάνε γκάζι  και εξαφανίζονται

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:14