search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 12:48
MENU CLOSE

Γιάννης Μποσταντζόγλου για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Στεναχωριέμαι αλλά θα πρέπει να τιμωρηθούν»

26.05.2022 16:51
mpost

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου αναφέρθηκε στους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, σε συνέντευξη που παραχώρησε, σχολιάζοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές θα πρέπει να τιμωρούνται.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο ηθοποιός, αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην δύσκολη περίοδο, όταν χρειάστηκε να προστατέψει την σύζυγό του, Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία υπέστη σεξουαλική παρενόχληση.

«Να μην πέφτουμε στο μπουνίδι για να πείσουμε κάποιον για κάτι, δεν είναι ωραίο πράγμα αυτό, αλλά μερικές φορές δεν σε αφήνουν και να αγιάσεις. Έχουν ξεσαλώσει μερικοί άνθρωποι, νομίζουν ότι είναι ημίθεοι ή θεοί και εκεί θέλει ένα φρένο», τόνισε αρχικά, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Ανφερόμενος στη συνέχεια στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο ίδιος ανέφερε: «Στεναχωριέμαι, αλλά πρυτανεύει η τιμωρία. Να τιμωρηθούν αυτοί οι άνθρωποι, εφόσον τα κάνανε όλα αυτά και αποδειχθούν στο δικαστήριο, ώστε να μην μπορούν κι άλλοι να κάνουν τον καμπόσο σε αδύναμους ανθρώπους».

Διαβάστε επίσης:

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ»

Δίκη Φιλιππίδη: «Τον έχετε ήδη κρίνει ένοχο» λέει η υπεράσπιση – «Θέλετε να φύγω και να έρθετε εσείς εδώ;» απαντά η πρόεδρος

Μαρία Κατσανδρή: «Ο Φιλιππίδης χτύπησε τον Ψάλτου μπροστά στα μάτια μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 12:48