search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:10
MENU CLOSE

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ»

26.05.2022 11:45
pinelopi-pitsoyli-new

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη μίλησε η Πηνελόπη Πιτσούλη αναφερόμενη μεταξύ άλλων τις κατηγορίες εναντίον τους στο πλαίσιο του metoo.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, η ηθοποιός τόνισε ότι η δική της εμπειρία με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην εργασία τους στον “Πλάτανο” ήταν άψογη, καθώς συνάντησε έναν άνθρωπο «ευγενέστατο και δοτικό».

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη βρεθήκαμε στον “Πλάτανο”. Μου έλεγαν ότι είναι… κέρατο βερνικωμένο και ότι θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Είπα ότι αν μου δυσκολέψει τη ζωή, ξέρω κι εγώ να του τη δυσκολέψω.

Γνώρισα έναν Πέτρο ευγενέστατο, δοτικό. Ερχόταν πάντα με τα καλούδια του, γλυκά, τυροπιτάκια. Ήταν τυπικός, κύριος και καλός. Ο Πέτρος θα μαραζώσει χωρίς θέατρο», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενη στον Παύλο Χαϊκάλη επισήμανε:

«Κάτι έγινε με τον Παύλο και τα έβαλαν μαζί του. Ούτε αυτό το κατάλαβα. Τι έκανε μωρέ ο Παύλος; Είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ».

Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Γερμανός: «Πήγα να πεθάνω στον Ευαγγελισμό – Βρέθηκα στην εντατική διασωληνωμένος»

Φανή Σπυριδάκη: H γοητευτική επιχειρηματίας που έκλεψε την καρδιά του Ντέμη Νικολαΐδη

Σωτήρης Κοντιζάς: Η χιουμοριστική ανάρτησή του, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:09