search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:39
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Αποκαΐδια και καταστροφές άφησε πίσω της η μεγάλη πυρκαγιά στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο (Videos/Photos)

27.05.2022 17:55
fotia- thessaloniki43-new

Εικόνες απόλυτης καταστροφής αντίκρισαν οι πυροσβέστες στο κτίριο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι φλόγες άφησαν παντού αποκαΐδια και καταστροφές και όσοι ήταν στο κτίριο έζησαν τον απόλυτο τρόμο όπως φαίνονται και στις φωτογραφίες και τα βίντεο των τοπικών μέσων.

Τις πρώτες στιγμές της φωτιάς επικράτησε πανικός με την πυροσβεστική να καταφέρνει να απεγκλωβίσει 44 άτομα. Εννέα από αυτά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ δύο χρειάστηκε να διασωληνωθούν.

Χάρη στις προσπάθειες των πυροσβεστών, οι οποίοι μπήκαν στα κτίρια με τη συνδρομή γερανοφόρου, άτομα που ήταν μέσα όταν ξέσπασε η φωτιά βγήκαν ζωντανά.

Το παλαιό κτίριο στην συμβολή των οδών Εγνατίας και Αριστοτέλους από το οποίο υπάρχει πρόσβαση στον ακάλυπτο, πλημμύρισε με μαύρο καπνό.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν στη μεγάλη φωτιά στην Πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη.



Τα πληρώματα του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες σε όσους είχαν ανάγκη, ενώ περίπου 10 άτομα χρειάστηκαν οξυγόνο, καθώς ήταν κοντά στις έντονες αναθυμιάσεις που προκλήθηκαν από τις φλόγες.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Λιγνάδη: «Είχε σχέσεις με ανήλικα αγόρια» κατέθεσε γυναίκα που είχε ερωτική σχέση μαζί του

Στηβ Μιλάτος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για την καταγγελία βιασμού – «Δέχτηκε να ολοκληρώσουμε»

ΕΟΔΥ για ευλογιά των πιθήκων: Μπορεί να προσβάλει οποιοδήποτε άτομο, τα προληπτικά μέτρα συστήνονται για όλους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:36