search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 06:11
MENU CLOSE

Εκλογική εκκρεμότητα οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2231
26-05-2022
29.05.2022 13:39
pierakakis_new

Καθώς βαίνουμε προς τις εκλογές – όποτε κι αν γίνουν – τόσο πυκνώνουν και οι πληροφορίες σχετικά με τα ψηφοδέλτια που θα κατεβάσει η ΝΔ και, κυρίως, τι θα γίνει με τα ουκ ολίγα εξωκοινοβουλευτικά («τεχνοκράτες» γαρ…) μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όλες τις ενδείξεις, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ φέρεται να σχεδιάζει να βάλει τους υπουργούς και υφυπουργούς κανονικά σε ψηφοδέλτια, ώστε να… κυνηγήσουν την εκλογή τους στη «μάχη του σταυρού», όπως και όλα τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματος που θα διεκδικήσουν θέση στη Βουλή. Το μόνο ερωτηματικό παραμένει ο Κυριάκος Πιερρακάκης, καθώς κάποια σενάρια τον θέλουν να αναλαμβάνει εκπρόσωπος της ΝΔ στην προεκλογική περίοδο. Ίδωμεν…

Βέβαιες πάντως θεωρούνται οι υποψηφιότητες τριών υφυπουργών της Ν.Δ.: της υφυπουργού Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνας Μιχαηλίδου στην Α’ Πειραιά, της υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη στην Ανατολική Αττική και της υφυπουργού για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια Μαρίας Συρεγγέλα στον Δυτικό Τομέα Αττικής.

Διαβάστε επίσης:

Πρώτα σύνοδος κορυφής και ύστερα αποφάσεις για ανασχηματισμό

Θάνος Πλεύρης: «Αν γινόταν να δω τα παιδιά μου, να μην πεθάνω χωρίς να τα δω» (Video)

Ενόχληση Μητσοτάκη από τη διαρροή ημερομηνιών για κάλπες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34