search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:17
MENU CLOSE

Μαρινάκης: Οι προσευχές για την άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League (Video)

29.05.2022 20:54
Vaggelis Marinakis_new

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, απαθανατίστηκε σε ένα πολύ ιδιαίτερο στιγμιότυπο να προσεύχεται κάνοντας τον σταυρό του και φιλώντας μια άγια εικόνα!

Η αγωνία κορυφώθηκε στα τελευταία λεπτά του τελικού της Championship ανάμεσα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και την Χάντερσφιλντ, κάτι που προφανώς επηρέασε και τον Βαγγέλη Μαρινάκη που βρισκόταν στο Γουέμπλεϊ για να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο ματς της ομάδας του.

Ο ισχυρός άνδρας της Φόρεστ μάλιστα «πιάστηκε» από τον τηλεοπτικό φακό να απευθύνεται στα… Θεία για βοήθεια, αφού πρώτα έκανε τον σταυρό του και στην συνέχεια φίλησε μία χριστιανική εικόνα που έβγαλε από την τσέπη του!

Διαβάστε επίσης:

Υπουργείο Παιδείας: Σε δημόσια διαβούλευση από σήμερα το νέο σχέδιο νόμου για τα ΑΕΙ

Ουκρανία: Αρκετές δυνατές εκρήξεις ακούστηκαν στο Χάρκοβο, μετά από την επίσκεψη του Ζελένσκι

Αρπαγή 6χρονου: Στο… φως ο δικαστικός συμβιβασμός που είχαν υπογράψει οι γονείς του Ράινερ – Η οργισμένη απάντηση της μητέρας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:16