search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 12:38
MENU CLOSE

Ελεονώρα Μελέτη για δηλώσεις Αλέκου Συσσοβίτη: «Τι πάει να πει η γυναίκα προκαλεί; – Και ο άλλος τι είναι, ζώο;» (Video)

31.05.2022 11:16
meleti-syssovitis-new

Την ενόχλησή της αναφορικά με μια τοποθέτηση του Αλέκου Συσσοβίτη στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, εξέφρασε η Ελεονώρα Μελέτη, κάνοντας σαφή τη θέση της περί παρενόχλησης και ευθυνών.

«Και η γυναίκα πολλές φορές μπορεί να προκαλεί ακόμα και εν αγνοία της ή συνειδητά επίσης. Αλλά είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα και μπορεί να παρεξηγηθούμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέκος Συσσοβίτης στο πλαίσιο μιας συζήτησης για το metoo, με την παρουσιάστρια να δίνει τη δική της απάντηση.

«Είναι αυτά που ακούγονται στα δικαστήρια και σε τρελαίνουνε. “Ήταν προκλητικά ντυμένη”. Είναι αυτή η κουλτούρα που έχει ονομαστεί “κουλτούρα του βιαστή”, έτσι λέγεται. Δεν θα έπρεπε οι γυναίκες να κρίνονται και να σχολιάζονται γι’ αυτά τα ζητήματα.

Τι προκαλεί; Δεν κατάλαβα. Προκαλεί τα ένστικτα των άλλων; Η κουλτούρα του ότι η γυναίκα προκαλεί… Και ο άλλος τι είναι; Ζώο και δεν μπορεί να ελέγξει τις αντιδράσεις του και τα ένστικτά του; Τι πάει να πει προκαλεί; Δεν μπορεί ο άλλος να ελέγξει τις ορμές του; Και αν προκαλεί, ο άλλος δεν έχει μέτρο, δεν έχει ηθική, δεν έχει αυτοέλεγχο;» είπε – μεταξύ άλλων- εμφανώς αναστατωμένη.

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Συνατσάκη κατά Ψινάκη: «Θα φοράμε ό,τι θέλουμε και δεν θα επιτρέπουμε σε κανέναν να απλώνει τα χέρια χωρίς συναίνεση» (Video)

Ορφέας Αυγουστίδης: Παντρεύεται ο «Αστέρης» του Σασμού – Πού έκανε το bachelor party του

Πήγε στο γάμο του φορώντας… νυφικό ίδιο με της γυναίκας του – Έμειναν όλοι άφωνοι (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 12:36