search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:32
MENU CLOSE

Μαίρη Συνατσάκη κατά Ψινάκη: «Θα φοράμε ό,τι θέλουμε και δεν θα επιτρέπουμε σε κανέναν να απλώνει τα χέρια χωρίς συναίνεση» (Video)

31.05.2022 10:31
SYNATSAKI-PSINAKIS-NEW

Στη διακικτυακή «επίθεση» που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα με αφορμή τις ενδυματολογικές της επιλογές αναφέρθηκε η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από ένα story της στο Instagram, υποστηρίζοντας την influencer, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει μια κίνηση του Ηλία Ψινάκη ο οποίος στο ζωντανό πρόγραμμα του X-Factor έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την Κατερίνα Λιόλιου, προκαλώντας «θύελλα» αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ χάιδεψε σε live μετάδοση το στήθος Κατερίνας Λιόλιου με το πρόσχημα ότι… μελετά και περιεργάζεται τον φιόγκο που είχε το στράπλες φόρεμά της, ενώ αμέσως μετά, σχεδόν ανεξέλεγκτος, κοιτάζοντας επίμονα το μπούστο της είπε «Τι ώρα είναι να τον βγάλω τον φιόγκο; Είστε πάρα πολύ όμορφη. Θα με πιάσουν οι ανωμαλίες».

Έπειτα, ο ίδιος γύρισε την Κατερίνα Λιόλιου, ώστε να μη φαίνεται στην κάμερα και τράβηξε προς τα κάτω το φόρεμά της με σκοπό να δει το σώμα της μπροστά σε μια ομάδα περίπου 10 ατόμων τα οποία χαμογελούσαν (!) σε ένα θέαμα τόσο κακόγουστο όσο και απαράδεκτο.

Μαίρη Συνατσάκη κατά Ψινάκη: «Δεν θα επιτρέπουμε σε κανέναν να απλώνει τα χέρια του»

«Τα “με αγάπη” σχόλια την Χριστίνα Μπόμπα για το τι επιτρέπεται να φοράει τώρα που είναι μάνα καθώς και τα απολύτως σεξιστικά σχόλια και χειρονομίες του Ψινάκη σε πανελλαδική μετάδοση είναι όψεις του ίδιου Πατριατρικού νομίσματος που κινεί την κοινωνιούλα μας. Θα φοράμε ό,τι θέλουμε και δεν θα επιτρέπουμε σε κανέναν να απλώνει τα χέρια χωρίς συναίνεση. Ευτυχώς δεν είναι πια 1992», έγραψε στο σχόλιο της η Μαίρη Συνατσάκη.

Οργή στα social media για τo απαράδεκτο «σόου» του Ψινάκη

Όπως ήταν λογικό, η κίνηση αυτή του Ηλία Ψινάκη, όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητη, αλλά προκάλεσε την οργή των χρηστών του διαδικτύου με τα σχόλια στο Twitter να παίρνουν «φωτιά».

Αρκετοί, μάλιστα, ήταν αυτοί που σχολίασαν το γεγονός ότι αντί οι υπόλοιποι στην εκπομπή να αντιδράσουν σε αυτή τη συμπεριφορά του Ηλία Ψινάκη, αρκέστηκαν στο να… χαζογελούν.

Αντιδράσεις κατά Ψινάκη στο Twitter

Διαβάστε επίσης:

Ορφέας Αυγουστίδης: Παντρεύεται ο «Αστέρης» του Σασμού – Πού έκανε το bachelor party του

Πήγε στο γάμο του φορώντας… νυφικό ίδιο με της γυναίκας του – Έμειναν όλοι άφωνοι (photos)

Τζόνι Ντεπ: Εμφάνιση-έκπληξη σε συναυλία του Τζεφ Μπεκ – Έπαιξε κιθάρα και τραγούδησε (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:15