search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:45
MENU CLOSE

Τζόνι Ντεπ: Εμφάνιση-έκπληξη σε συναυλία του Τζεφ Μπεκ – Έπαιξε κιθάρα και τραγούδησε (Videos)

30.05.2022 21:50
ntep_new

Την ώρα που βρισκόμαστε μία ανάσα από την απόφαση της δίκης μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, ο γνωστός ηθοποιός το «έριξε» στη μουσική.

Ο Ντεπ πήρε το αεροπλάνο και βρέθηκε στη σκηνή στο Σέφιλντ της Αγγλίας. Έκανε λοιπόν μια εμφάνιση έκπληξη στο πλευρό του Τζεφ Μπεκ.

Ο Ντεπ και ο Μπεκ ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με το τραγούδι «Isolation» του 2020 μια διασκευή του τραγουδιού του Τζον Λένον που κυκλοφόρησε το 1970.

Το ζευγάρι ερμήνευσε επίσης διασκευές στο «What’s Going On» του Marvin Gay και στο «Little Wing» του Jimi Hendrix.

Οι θαυμαστές του Ντεπ δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βλέποντας τους δύο ερμηνευτές ξανά μαζί, εστιάζοντας και στα πρόσφατα βαμμένα μαλλιά του που είναι πολύ πιο ανοιχτά από αυτά που είχε στις εμφανίσεις του στο δικαστήριο.

Διαβάστε επίσης

Κινησιοθεραπεία: Καταπολεμά από τον πόνο μέχρι το άγχος

Υπ. Άμυνας: Διάψευση της διαρροής με νέα… διαρροή για τις «υβριδικού τύπου απειλές»

Τσελίκ: «Είμαστε ανοιχτοί να μιλήσουμε, αλλά δεν μπορείτε να μας απειλείτε μέσω άλλων χωρών» διαμηνύει στον Κυριάκο Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:43