search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 18:28
MENU CLOSE

Μάριον Μιχελιδάκη: «Ήταν άδικη η συμπεριφορά της ΕΡΤ απέναντί μου»

20.03.2022 10:26
marion_open_new

Για την αποχώρησή της από την ΕΡΤ μετά από πάρα πολλά χρόνια συνεργασίας και τη νέα της εκπομπή στο Open μίλησε η Μάριον Μιχελιδάκη στη RealNews.

«Το κλικ έγινε γιατί ήρθε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Είχαν περάσει αρκετοί μήνες άγονου διαλόγου, μετά την αιφνίδια, για μένα, διακοπή της εκπομπής που έκανα στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου», είπε η δημοσιογράφος.

«Η εκπομπή “Κάτι τρέχει με τη Μάριον” ξεκίνησε στο τέλος Οκτωβρίου του ’20 και μέσα σε εννιά μήνες έδειξε να έχει απήχηση στο κοινό με τη θεματολογία της, ανέβασε την τηλεθέαση αρκετά πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού, στο 7,5%, και έδειχνε να έχει μια δυναμική, ώστε σε μια δεύτερη σεζόν να χτιστεί καλύτερα και να αποδώσει περισσότερο», πρόσθεσε.

«Δεν συνέβη και δεν ήξερα τις αποφάσεις, μέχρι που επέστρεψα από διακοπές για προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Θεώρησα άδικη τη συμπεριφορά απέναντί μου, μετά από τόσα χρόνια και τόση δουλειά. Είναι απολύτως κατανοητό ένα κανάλι να κάνει τους σχεδιασμούς του και τις επιλογές του, ο τρόπος είναι που ταρακούνησε τα μέχρι τότε επαγγελματικά μου δεδομένα. Δεν μπορούσα να βάλω τη δουλειά μου στον πάγο», εξήγησε η Μάριον Μιχελιδάκη.

«Σε αυτό το κλίμα χτύπησε το τηλέφωνο και άκουσα την πρόταση για το Open από πρόσωπα που γνώριζα και εκτιμώ. Είχα τη διάθεση να ακούσω κι όσο το συζητούσα αποκτούσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ένιωσα στήριξη, υπομονή στις αμφιταλαντεύσεις μου και έτσι γεννήθηκε μπροστά μου μια πρόκληση. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολύ των αλλαγών, αλλά τελικά, κάποιες φορές, αιφνιδιάζω και εμένα, όταν πρόκειται για μεγάλες αποφάσεις», κατάληξε.

Διαβάστε επίσης:

Οι τίτλοι από τα Πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων (Video)

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Θα το διορθώσω αμέσως» – Η ειρωνική απάντηση Μπογιόπουλου στην Αθηναΐδα Νέγκα

«Τάγμα Αζόφ»: Δημοσιογράφος της ΕΡΤ δέχθηκε απειλές για ντοκιμαντέρ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 18:27