search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:45
MENU CLOSE

Πάνος Καμμένος για εμπάργκο ρωσικού πετρελαίου: «Τρελαθήκατε; Η τιμή λίτρου θα φθάσει στα 5 ευρώ»

31.05.2022 12:44
panos_kammenos_new

Την πλήρη αντίθεσή του στην απόφαση για επιβολή εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο που πήραν οι ευρωπαίοι ηγέτες εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος.

«Η απόφαση για εμπάργκο της ΕΕ στο Ρωσικό πετρέλαιο αντί να πλήξει την Ρωσία θα μας διαλύσει όλους με τιμή λίτρου στα 5 ευρώ.. Τρελαθήκατε;», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο twitter ο Πάνος Καμμένος.

Ως γνωστόν, οι ηγέτες των 27 χωρών αποφάσισαν στην Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης να μειώσουν κατά 90% τις εισαγωγές ρωσικού πετρελαίου στη γηραιά ήπειρο εντός του 2022.

«Συμφωνία για την απαγόρευση εξαγωγής ρωσικού πετρελαίου στην ΕΕ. Καλύπτει αμέσως πάνω από τα δύο τρίτα των (σ.σ. ευρωπαϊκών) εισαγωγών πετρελαίου από τη Ρωσία, κόβοντας μια τεράστια πηγή χρηματοδότησης για την πολεμική της μηχανή. Μέγιστη πίεση στη Ρωσία να τερματίσει τον πόλεμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μητσοτάκης ενημέρωσε τον Σολτς για την τουρκική προκλητικότητα (photos)

Τσαβούσογλου: «Ζήτημα κυριαρχίας στα νησιά του Αιγαίου αν δεν αποστρατιωτικοποιηθούν» (photo/video)

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι πιάνουν «στασίδι» στον «πρωινό καφέ» της Κουμουνδούρου – Οι πρώτες δηλώσεις της Σβίγκου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32