search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:15
MENU CLOSE

Βόλος: Χτύπησε τη μητέρα του γιατί δεν του έδωσε χρήματα για καφέ!

31.05.2022 09:40
KAFENEIO315

Άλλη μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά όταν ο γιος σήκωσε χέρι στη μητέρα του, διότι δεν του έδινε χρήματα για καφέ!

Όπως αναφέρει το magnesianews, το επεισόδιο έγινε στον Βόλο το Σάββατο 28 Μαΐου ενώ ο 40χρονος κατηγορείται για απλή σωματική βλάβη σε άλλο μέλος της οικογένειας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 40χρονος άνδρας χτύπησε τη μητέρα του 67 χρονών, τον οποία πίεσε στον λαιμό της στραμπούληξε το χέρι, ενώ την απείλησε ότι θα σκοτώσει άλλο μέλος της οικογένειας.

Όλα έγιναν όταν ο γιος φέρεται να ζήτησε χρήματα από τη μητέρα του να πάει για καφέ και η απάντηση ήταν αρνητική, διότι η γυναίκα δεν είχε.

Γιος και μητέρα επανειλημμένα έχουν ανάλογα επεισόδια, ενώ χθες παραβρέθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και μετά την πρόταση της προέδρου του Δικαστηρίου, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να κάνουν μια προσπάθεια να τα βρουν με αίτηση ποινικής διαμεσολάβησης, που θα εξετάσει η Εισαγγελία Βόλου.

Για τον λόγο αυτό, η δίκη αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα 6 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης:

Σκιάθος: Η θάλασσα ξέβρασε 2,5 κιλά κοκαϊνη

Λάρισα: Σε νοσοκομείο δύο άτομα μετά από επίθεση ταύρου

Χαλκιδική: Καταγγελία 19χρονης για βιασμό σε παραλία μέρα μεσημέρι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:14