search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:00
MENU CLOSE

Τελικός Masterchef: Καλλιόπη και Πάνος «διασταυρώνουν» τα μαχαίρια τους – Η πρώτη μονομαχία στο «Σταύρος Νιάρχος» (Video)

01.06.2022 16:23
masterchef_new

Η στιγμή του μεγάλου τελικού για το MasterChef έφτασε και οι δύο μονομάχοι είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το μεγάλο τρόπαιο, αλλά και τις 50.000 ευρώ.

Η μάχη ανάμεσα σε Πάνο και Καλλιόπη αναμένεται να σαρώσει τα πάντα στην τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Οι δύο παίκτες είναι από τους αγαπημένους του τηλεοπτικού κοινού, καθώς κατάφεραν να ξεχωρίσουν τόσο για τις μαγειρικές τους ικανότητες όσο και για τον χαρακτήρα τους αφού ποτέ δεν μπλέχτηκαν σε κάποια ίντριγκα ή αντιπαράθεση με άλλον συμπαίκτη τους.

Σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη του τελικού νικητή θα παίξουν τα ψυχικά αποθέματα που έχει καταφέρει να διατηρήσει ο κάθε παίκτης, καθώς αξίζει να σημειώσουμε πως ούτε η Καλλιόπη αλλά ούτε και ο Πάνος δεν πήραν 2η ευκαιρία με τις επιστροφές.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όλους αυτούς τους μήνες και οι δύο είναι κλεισμένοι μέσα στο σπίτι του MasterChef, κάτι που όμως τους επηρέασε στον μικρότερο βαθμό σε σχέση με τους υπόλοιπους, κάτι που αποδείχθηκε στην πράξη.

Διαβάστε επίσης

Μπουρνάζι: 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή στον τράπερ για οπλοκατοχή – «Το όπλο ανήκε σε φίλο μου»

ΔΕΗ: Αναβολή της δίκης για τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Προειδοποιεί για τις αποστολές όπλων στην Ουκρανία η Μόσχα – «Δεν εμπιστευόμαστε τον Ζελένσκι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:00