search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:48
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ερωτήματα για τον θάνατο της 12χρονης – «Τη βρήκε μελανιασμένη η γυναίκα μου» λέει o πατέρας της (Video)

01.06.2022 17:43
nosokomeio_diadromos22

Αναπάντητα ερωτήματα υπάρχουν για το θάνατο της 12χρονης στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που οι γονείς παραμένουν συγκλονισμένοι από το τραγικό γεγονός.

Η 12χρονη πέθανε στον ύπνο της, στη διάρκεια της νύχτας. Οι γονείς της ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε και μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά.

Tραγική φιγούρα είναι ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού, ο οποίος με τρεμάμενη φωνή περιέγραψε πώς βρήκε την κόρη του νεκρή.

«Η γυναίκα μου πήγε το πρωί να την ξυπνήσει και τη βρήκε μελανιασμένη», είπε στις κάμερες ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού.

«Είχαμε πάει με το σχολείο εκδρομή όλοι μαζί, διασκεδάσαμε, περάσαμε ωραία. Ήταν και οι δύο μου οι κόρες μαζί, γυρίσαμε, φάγαμε, παίξαμε και το βράδυ κοιμηθήκαμε. Το πρωί ξύπνησε η γυναίκα μου, γύρω στις 7:30 περίπου, για να τις σηκώσει για το σχολείο» λέει ο πατέρας του κοριτσιού, και περιγράφει τις προσπάθειες που έκανε για να επαναφέρει την κόρη του στη ζωή.

«Η μεγάλη δεν ανταποκρινόταν στο ξύπνημα και έτσι όπως τη γύρισε την είδε μελανιασμένη, άρχισε να φωνάζει, πετάχτηκα εγώ, προσπάθησα να της κάνω τεχνητή αναπνοή για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ».

Όπως αναφέρει ο πατέρας του κοριτσιού, το παιδί του δεν αντιμετώπιζε κανένα σοβαρό πρόβλημα και κάθε χρόνο έκανε εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης

Μάσκες σε ταξί και στους εσωτερικούς χώρους των πλοίων εισηγείται η επιτροπή ειδικών

Μάχη «στήθος με στήθος» για την τηλεθέαση για «Σασμό» και «Γη της ελιάς»

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε με… σπαθί σαμουράι σε 47χρονο και τον έστειλε στην εντατική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:47