search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:47
MENU CLOSE

Μάχη «στήθος με στήθος» για την τηλεθέαση για «Σασμό» και «Γη της ελιάς»

01.06.2022 17:18
tiletheasi_new4

Τα προγράμματα της ζώνης υψηλής τηλεθέασης διατηρούν τη δυναμική τους, εν αντιθέσει με εκείνα που προβάλλονται έως τις 21.00, στα οποία μάλλον εξαιτίας των καιρικών συνθηκών σημειώνουν πτωτική τάση.

Ο «Σασμός» παρέμεινε πρώτος σε προτιμήσεις και την τελευταία ημέρα του Μαΐου, παρά την υποχώρηση που εμφάνισε στην τηλεθέαση του. Το επεισόδιο της Τρίτης παρακολούθησαν 1.227.000 τηλεθεατές.

Από κοντά, παραμένοντας δεύτερη στη σειρά τηλεπροτιμήσεων, η σειρά «Η γη της ελιάς» που επέλεξαν χθες 1.16.000 τηλεθεατές.
Τρίτη επιλογή για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η σειρά «Άγριες μέλισσες» με τηλεθέαση μόλις 0,1% καλύτερη από αυτή της Δευτέρας (30/5).

Στο τέταρτο σκαλοπάτι της κλίμακας, με τα καλύτερα της ημέρας σύμφωνα με τη Nielsen, διατηρήθηκε το ριάλιτι «Survivor», όμως ο δείκτης τηλεθέασης στάθηκε στο 7,1% (έναντι του 7,4% της Δευτέρας).
Μικρή υποχώρηση και στην τηλεθέαση του εμφάνισε το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Αισθητή άνοδο στην απόδοσή του κατάφερε το μεσημεριανό δελτίο του Σκάι και από την όγδοη θέση της Δευτέρας σκαρφάλωσε στην έκτη μετά ένα 24ώρο.

Στο Top 10 επέστρεψε το τηλεπαιχνίδι «5χ5» και εκτόπισε το ομόσταυλο «Ρουκ Ζουκ».
Τέσσερις ολόκληρες θέσεις κατηφόρισε το ριάλιτι «MasterChef», από το ένα επεισόδιο στο άλλο και από την έκτη βαθμίδα πήγε στην δέκατη με τον δείκτη της Nielsen να κατηφορίζει από το 5,1% την Δευτέρα, στο 4,4% την Τρίτη.

Διαβάστε επίσης:

Τελικός Masterchef: Καλλιόπη και Πάνος «διασταυρώνουν» τα μαχαίρια τους – Η πρώτη μονομαχία στο «Σταύρος Νιάρχος» (Video)

ΕΣΗΕΑ: Το Πρωτοδικείο ακύρωσε τη διαγραφή Πορτοσάλτε για μη συμμετοχή σε απεργία

Απίστευτος καβγάς ανάμεσα σε Κουσουλό και Καλλιακμάνη: «Εκμεταλλεύεστε τον χαμό τριών παιδιών» – «Τα έχετε κάνει μαντάρα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:47