search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 19:54
MENU CLOSE

Η «μάχη» για την τηλεθέαση κρίθηκε στα… δεκαδικά

02.06.2022 16:05
tiletheasi new

Με ποδοσφαιρικούς όρους αυτό που παρατηρείται από την αρχή της εβδομάδας ανάμενα στις σειρές «Σασμός» και «η γη της ελιάς» μοιάζει με… στενό μαρκάρισμα.

Τη Δευτέρα οι δύο σειρές είχαν τηλεθέαση 12,1% και 10,7%, αντιστοίχως. Την Τρίτη οι αποδόσεις τους ήταν 11,9% και 11,2%. Υποχώρησε λίγο η τηλεθέαση της σειράς του Alpha και «τσίμπησε» η σειρά του Mega.

Χθες, σύμφωνα και με τις μετρήσεις της Nielsen Audience Measurement, οι δύο σειρές παρουσιάζουν την ίδια δυναμική. Κάθε μία κατάφερε να έχει το ίδιο ποσοστό τηλεθέασης (11,4%)
Ωστόσο ο «Σασμός» μοιάζει να κέρδισε στα σημεία. Που δεν είναι άλλα από τα δεκαδικά που έπονται και δεν εμφανίζονται- για πρακτικούς λόγους- στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο.

Με απλή αριθμητική η επικράτηση του «Σασμού» στη μονομαχία τηλεθέασης για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πίνακα τηλεθέασης κρίθηκε εν τέλει από μόλις τέσσερις χιλιάδες τηλεοπτικές «ψήφους».

Οι «Άγριες μέλισσες», μπορεί να συγκέντρωσαν στην συχνότητα του ΑΝΤ1 περι τους 10.000 τηλεθεατές λιγότερους από όσους είχαν δει το επεισόδιο της Τρίτης, κρατήθηκαν όμως στην Τρίτη θέση των τηλεπροτιμήσεων της ημέρας.

Το +0,1% διαφορά στην τηλεθέαση του «Survivor», από την Τρίτη στην Τετάρτη, ισοδυναμεί με περίπου 15.000 τηλεθεατές επιπλέον, αλλά, ακόμα και σε συνδυασμό με την υποχώρηση του ποσοστού τηλεθέασης της σειράς «Άγριες μέλισσες», δεν βοήθησε και πολύ και έτσι το ριάλιτι παρέμεινε στην τέταρτη θέση και χωρίς να απειλείται από το πέμπτο σε τηλεθέαση πρόγραμμα, που δεν είναι άλλο από το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», το οποίο, με τηλεθέαση λιγότερη από εκείνη της Τρίτης κατά 0,7%, διατηρήθηκε στη μέση του Top 10.

Με μικρή μείωση στην τηλεθέαση του το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» πλασαρίστηκε πιο ψηλά σε σύγκριση με την Τρίτη και αυτό οφείλεται στο γεγονός στην ελαφρά καθίζηση του γενικού δείκτη σε συνδυασμό με την εμφάνιση στο Top 10 προγραμμάτων με τηλεθέαση μικρότερη από εκείνη που σημείωσε το πρόγραμμα του Star.

Διαβάστε επίσης:

Ανανέωσαν και για την επόμενη διετία Χατζηνικολάου – ΑΝΤ1

Το κύρος της ΕΡΤ υποσκάπτεται λένε οι εργαζόμενοι

Το «ατύχημα» της Ιωάννας Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής – Κατέβηκε το φερμουάρ από το πουκάμισό της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 19:54