search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 08:51
MENU CLOSE

Έρρικα Μπίγιου: «Είχα συνεργαστεί με τον Λιγνάδη, ήταν νορμάλ» (Video)

05.06.2022 18:24
bigiou

Για την ενασχόλησή της στην υποκριτική και τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε η Έρρικα Μπίγιου.

«Μεγάλωσα στην Αθήνα, έδωσα πανελλήνιες γιατί μου έλεγε η μητέρα μου ας έχεις και κάτι πιο χειροπιαστό. Πέρασα χημικός τροφίμων και πήγα για τρία χρόνια αλλά παράλληλα έδωσα εξετάσεις στο Θέατρο Τέχνης και πέρασα την ίδια χρονιά. Τα προσπάθησα μαζί για τρία χρόνια και κάποια στιγμή άρχισα να δουλεύω πολύ στο θέατρο» ανέφερε αρχικά η «μούσα» του Βασίλη Μπισμπίκη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»

«Έχει ξεκινήσει μια πολύ μεγάλη αλλαγή, την οποία δεν θα δούμε αύριο ή πατώντας ένα κουμπί, αλλά σίγουρα είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Είχα συνεργαστεί με τον κ. Λιγνάδη στο παρελθόν. Ήταν μια νορμάλ συνεργασία από τη δική μου εμπειρία. Όλα τα υπόλοιπα θα τα κρίνει η δικαιοσύνη», πρόσθεσε η Έρρικα Μπίγιου.

Διαβάστε επίσης:

Σακίρα: Το τραγούδι που μάλλον έγραψε για τον Πικέ (Video)

Τάνια Τσανακλίδου: «Δεν είμαι κομματόσκυλο – Θέλω να μπορώ να μιλάω» (Video)

Μίλτος Πασχαλίδης για τραπ: «Το να μιλάς για πουτ@νες, κόκες και μαύρα λεφτά εμένα δεν μου μοιάζει για τραγούδι» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12