search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:07
MENU CLOSE

Τιμπό Κουρτουά: Σε γάμο στα Χανιά ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης (Photos)

07.06.2022 17:19
kourtoua- gamos76-new

Καλεσμένος σε γάμο στα Χανιά ήταν ο Τιμπό Κουρτουά, ο διάσημος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης που στέφθηκε MVP στον φετινό τελικό του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την «Βασίλισσα της Ευρώπης».

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο Κουρτουά, ήταν καλεσμένος στον γάμο του επιχειρηματία Μπεν Μπατόσι και του μοντέλου Κάτια Λεβίν, ζευγάρι πολύ γνωστό στο Ισραήλ που επέλεξε τα Χανιά για να πραγματοποιήσουν τον πολυτελή γάμο τους.

Ο διεθνής Βέλγος τερματοφύλακας και η σύντροφός του Μισέλ Γκέρζιγκ, ως καλοί φίλοι του ζευγαριού, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το γάμο τους. Έτσι, ο διάσημος τερματοφύλακας και το γνωστό μοντέλο, έφτασαν στο αεροδρόμιο των Χανίων με ιδιωτική πτήση το απόγευμα του Σαββάτου, με προορισμό το ξενοδοχείο La Mer Resort and Spa στον Καβρό Αποκορώνου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι το βράδυ του Σαββάτου, το διάσημο ζευγάρι αλλά και οι συνολικά 150 καλεσμένοι -ανάμεσά τους πολλά μοντέλα συνάδελφοι της νύφης- παρευρέθηκαν στη γαμήλια τελετή και στο δείπνο που έγινε στους πολυτελείς χώρους του ξενοδοχείου, όπως επίσης και στο πάρτι που ακολούθησε στην παραλία.

Σύμφωνα πάντα με το zarpanews.gr, η έκπληξη της βραδιάς πάντως, ήταν η τούρτα που ζήτησε ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης για τα γενέθλια της αγαπημένης του Μισέλ Γκέρζιγκ, η οποία είχε τα γενέθλιά της την Κυριακή.

Το πολυτελές ξενοδοχείο ήταν κλεισμένο για τρεις μέρες από το Ισραηλινό ζευγάρι για τον γάμο και τους καλεσμένους, ενώ ο Τιμπό Κουρτουά φάνηκε να απόλαυσε την διαμονή του. Ευχάριστος, ευδιάθετος και πολύ φιλικός, δεν αρνήθηκε σε κανέναν ούτε μία σέλφι.

Διαβάστε επίσης:

Πρίγκιπας Χάρι- Μέγκαν Μαρκλ: Στη δημοσιότητα φωτογραφία της κόρης τους Λίλιμπετ Νταϊάνα

Γιώργος Μαργαρίτης: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η on air συγκίνηση και ο τζόγος (Videos)

Συγκλονίζει η Ευρυδίκη από το Survivor – «Είχα καρκίνο στο τελευταίο στάδιο και το ξεπέρασα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:07