search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:38
MENU CLOSE

H ΙΚΕΑ ανακαλεί καφετιέρα – «Πιθανότητα έκρηξης, μην τη χρησιμοποιείτε!» (photo)

08.06.2022 10:05
IKEA

H ΙΚΕΑ προχωρεί σε ανάκληση καφετιέρας εσπρέσο, συγκεκριμένων κωδικών παραγωγής και καλεί όλους όσοι την έχουν στην κατοχή τους να σταματήσουν να τη χρησιμοποιούν καθώς υπάρχει πιθανότητα έκρηξης.

«Καλούμε όλους τους καταναλωτές που διαθέτουν μηχανή εσπρέσο METALLISK 0,4 λίτρων με ανοξείδωτη βαλβίδα ασφαλείας, για χρήση σε εστία, να σταματήσουν να τη χρησιμοποιούν και να επικοινωνήσουν με την ΙΚΕΑ για πλήρη επιστροφή χρημάτων» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Στην ΙΚΕΑ έχουμε ως βασική μας προτεραιότητα την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε. Λόγω πιθανότητας να προκληθεί έκρηξη κατά τη χρήση, ανακαλούμε την καφετιέρα εσπρέσο METALLISK 0,4 λίτρων (ασημί ή γκρι χρώματος) για εστία. Ο κίνδυνος δημιουργήθηκε μετά από αλλαγή που πραγματοποιήθηκε στο υλικό και την κατασκευή της ανοξείδωτης βαλβίδας ασφαλείας της καφετιέρας. Η ανάκληση αφορά μόνο τα προϊόντα με κωδικό παραγωγής 2040 και 2204.

Ευχαριστούμε τους καταναλωτές για την κατανόησή τους» αναφέρουν τα ΙΚΕΑ

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 8 Ιουνίου

Άστατος καιρός και σήμερα: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι (Videos)

Σεισμός τα ξημερώματα στην Αττική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:38