search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:24
MENU CLOSE

Ληστεία στην Panik Records: Αντιμέτωπος με τους δράστες γνωστός μουσικοσυνθέτης – Τον απείλησαν και τον φίμωσαν (Videos)

08.06.2022 10:58
panik_records_new

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και της Σήμανσης για την ληστεία τα ξημερώματα στην δισκογραφική εταιρεία Panik Records στην Βούλα.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στις 4:00 τα ξημερώματα που οι κακοποιοί επιχείρησαν να εισβάλουν στην εταιρεία, η οποία βρίσκεται στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης-Βούλα, δεν βρισκόταν κάποιος φύλακας.

Αντίθετα, αντιμέτωπος με του δράστες βρέθηκε γνωστός μουσικοσυνθέτης.

Μάλιστα οι δύο δράστες τον απείλησαν με μαχαίρι ή κατσαβίδι, τον έδεσαν και τον φίμωσαν, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τη ληστεία.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι οποίες δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο.

Ακόμη, από την έρευνα της Ασφάλειας προέκυψε ότι οι άγνωστοι δεν άρπαξαν χρηματοκιβώτιο, αλλά παραβίασαν δύο ερμάρια και αφαίρεσαν από αυτά τα χρήματα που υπήρχαν και έναν φάκελο με άγνωστο περιεχόμενο.

Οι κινήσεις των δραστών έχουν καταγραφεί από το κύκλωμα ασφαλείας της δισκογραφικής εταιρείας, ενώ το υλικό να βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών που διεξάγουν την προανάκριση.

Διαβάστε επίσης:

Σκόπελος: Επεισόδιο με βρισιές και σύλληψη σε έλεγχο του ΕΦΚΑ – «Είστε κλέφτες!»

Πανελλήνιες 2022: Τα θέματα που «έπεσαν» σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική

Θετικός στον κορωνοϊό ο Χρήστος Στυλιανίδης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:24