search
ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 10:00
MENU CLOSE

Nations League: Ο Κέιν έδωσε βαθμό στην Αγγλία μέσα στο Μόναχο, πέρασε πρώτη η Ιταλία

08.06.2022 00:15
england-1

Με πέναλτι του Χάρι Κέιν η Αγγλία απέσπασε την ισοπαλία 1-1 μέσα στο Μόναχο απέναντι στην Γερμανία για τον 3ο όμιλο της League A στο Nations League.

Η Γερμανία ετοιμαζόταν για… εκδίκηση ύστερα από τον αποκλεισμό της στο Euro 2020 από τη φάση των 16 κόντρα στην Αγγλία, όμως ο Χάρι Κέιν είχε διαφορετική άποψη. Ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε ξανά, όπως τον περασμένο Ιούνιο και έδωσε στα “τρία λιοντάρια” το βαθμό της ισοπαλίας 1-1 στο Μόναχο για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου στη League A του Nations League.

Ο αγώνας είχε μεγάλη αγωνία, αν και όχι πολύ καλό ρυθμό. Οι τραυματισμοί των Κάλβιν Φίλιπς (αντικαταστάθηκε στο 14′ από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ) και Ραχίμ Στέρλινγκ (συνέχισε) εμπόδισαν τους παίκτες να βρουν τα πατήματά τους, ωστόσο ένα γκολ του Γιόνας Χόφμαν θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα, αν ο επιθετικός της Γκλάντμπαχ δεν ήταν οφσάιντ.

Στο 2ο ημίχρονο ο αγώνας ήταν καλύτερος και οι δύο τερματοφύλακες άρχισαν να έχουν μεγαλύτερο ρόλο. Τα καλά σουτ των Άγγλων οδήγησαν τον Μάνουελ Νόιερ σε ορισμένες δύσκολες επεμβάσεις, ενώ και ο Τζόρνταν Πίκφορντ έκανε αποκρούσεις που είχαν τη σημασία τους για την έκβαση του αγώνα.

Διαβάστε επίσης:

Νότιγχαμ Φορεστ: Με μπάτζετ 100 εκατ. λιρών βάζει πλώρη για τίτλους – Τι γράφουν οι Times

Φάνης Χριστοδούλου: Η μεγάλη επιστροφή – Αναλαμβάνει χρέη μάνατζερ στον Πανιώνιο

Παρί Σεν Ζερμέν: Πρόταση-«μαμούθ» στον Ζιντάν – Του προσφέρει 25 εκατ. ευρώ τον χρόνο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 09:59