search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:07
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Υπουργοί και βουλευτές συζητάνε πιθανές ημερομηνίες εκλογών παρά τις διαβεβαιώσεις Μητσοτάκη 

08.06.2022 08:13
KALPI_PARAVAN

Τι και αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει στο θεσμικό του χαρτί και βάζει νέο φρένο στα σενάρια των πρόωρων εκλογών, Υπουργοί και βουλευτές του έχουν άλλη άποψη. 

Στελέχη της ΝΔ σαν να είναι στην αντιπολίτευση ψάχνουν πιθανές ημερομηνίες στον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο και τρέχουν για ψήφους. 

«Εχω πει ότι θα εξαντληθεί η τετραετία» δήλωσε ο πρωθυπουργός στο συνέδριο του «ygeiamou» (του ιατρικού site του Πρώτου Θέματος). Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί υπουργοί του και πολλοί βουλευτές του έχουν αρχίσει να λένε δεξιά και αριστερά πιθανές ημερομηνίες. 

Οι ημερομηνίες που συζητάνε οι «γαλάζιοι» και στοιχηματίζουν είναι 25 Σεπτεμβρίου και 2 Οκτωβρίου. Παρόλο που ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να δείξει τον θεσμικό δρόμο και να διαβεβαιώνει για εκλογές στο τέλος της τετραετίας φαίνεται πως κάποιοι δεν τον… ακούνε και περιμένουν κάλπες. 

Υπουργοί έχουν κατεβάσει τα μολύβια κάτω και τρέχουν στις εκλογικές τους περιφέρειες. Πηγαίνουν σε τραπέζια, κομματικές εκδηλώσεις, γλέντια, πανηγύρια. 

Επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης το γνωρίζει αυτό ετοιμάζεται «να τραβήξει αυτιά» σύντομα. Όπως δηλαδή έκανε και στο Υπουργικό Συμβούλιο αλλά κανείς δεν τον άκουσε. 

Διαβάστε επίσης

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εγκάρδια συνάντηση με τον Μαυρομμάτη στο Ρότερνταμ – Η επική ατάκα στον θρυλικό σπίκερ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης του, Σοφίας – «Γέμισες τη ζωή μας με φως» (photos)

ΠΑΣΟΚ: Στο Συνέδριο του HDP στην Τουρκία ο Νίκος Ανδρουλάκης 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:05