Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τις νέες προκλήσεις Ερντογάν και την επίθεση του στην Ελλάδα σχολιάζει με δήλωσή του ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.
«Το παραλήρημα Ερντογάν δεν έχει τέλος. Κάθε μέρα αποδεικνύει ότι είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να μη χάσει την εξουσία. Οι τελευταίες απαράδεκτες δηλώσεις για αποστρατικοποίηση των νησιών και οι απειλές για την εθνική κυριαρχία μας είναι πέρα από κάθε σεβασμό του διεθνούς δικαίου», λέει ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.
«Μιλά για ανθρώπινα δικαιώματα όταν βαφτίζει εχθρό του κράτους και τρομοκράτη όποιον διαφωνεί μαζί του, φυλακίζοντας ακόμα και δημοσιογράφους ή βουλευτές της αντιπολίτευσης και προσπαθεί τώρα να θέσει εκτός νόμου το φιλοκουρδικό κόμμα HDP. Αναφέρεται σε συμμάχους όταν ευθέως εκβιάζει τη Φινλανδία και τη Σουηδία με την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ», προσθέτει ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Παράλληλα ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ στέλνει μήνυμα και προς τους συμμάχους μας στην Ευρώπη. «Είναι καιρός οι εταίροι μας να σταματήσουν να υπνοβατούν μπροστά σε αυτή την αναθεωρητική στρατηγική. Κάτω από αυτές τις συνθήκες η μόνη καθαρή απάντηση πρέπει να είναι το εμπάργκο όπλων», λέει χαρακτηριστικά.
«Θα το πω για πολλοστή φορά, όσοι συνεχίζουν να εξοπλίζουν τον Ερντογάν υπονομεύουν ευθέως την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου», καταλήγει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης: Στη Θεσσαλονίκη για τη Βαλκανική Σύνοδο – Το πρόγραμμα και η συνάντηση με τον Όλαφ Σολτς
Ο Ταγίπ Ερντογάν απειλεί τώρα την Ελλάδα και μέσω twitter – Τι προβληματίζει την Αθήνα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.