search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:44
MENU CLOSE

Πρίγκιπας Άντριου: Γιατί πούλησε το αγαπημένο του σαλέ στην Ελβετία (photos)

10.06.2022 10:39
Νέο βιβλίο για τον πρίγκιπα Άντριου αποκαλύπτει: «Είναι τρομερός εραστής και εθισμένος στο σεξ» - Media

Πουλάει για να πληρώσει τα χρέη του ο πρίγκιπας Άντριου, ο άσωτος υιός της βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος προσπαθεί να ξεπλύνει την ντροπή από την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τον προαγωγό Τζέφρι Έπσταϊν και τις καταγγελίες της  Βιρτζίνια Τζιούφρι ότι το κύκλωμα την είχε υποχρεώσει σε σεξουαλική σχέση με τον βρετανό πρίγκιπα όταν ήταν ανήλικη.

Η υπόθεση είναι παλιά, αλλά επιστρέφει στο προσκήνιο λίγες μέρες μετά τους λαμπρούς εορτασμούς για τα  70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο.  Αφορμή αυτή την φορά δημοσίευμα της  MailOnline, σύμφωνα με το οποίο ένα μεγάλο μπλε φορτηγό λονδρέζικης εταιρίας φόρτωνε μεγάλα κιβώτια από το σαλέ του Άντριου στο Βερμπιέ των Άλπεων.

Οι γείτονες λένε πως ειδικό συνεργείο άδειασε το σαλέ καθώς εκτιμάται ότι ο πρίγκιπας το πούλησε για να κλείσει τις εκκρεμότητες που είχε μετά τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με την Βιρτζίνια Τζιούφρι.

Το σαλέ αυτό εκτιμάται ότι  έχει αξία 22 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων (17,6 εκατομμύρια λίρες), καθώς πρόκειται για ένα πολυτελές ακίνητο με 7 υπνοδωμάτια, εσωτερική πισίνα και σάουνα.

Ο Άντριου είχε ιδιαίτερη αδυναμία στο σαλέ αυτό καθώς πήγαινε πολύ συχνά με την πρώην σύζυγό του, Σάρα Φέργκιουσον για να απολαύσουν τα χειμερινά σπορ.

«Βλέπαμε συχνά τον Δούκα και την σύζυγό του εδώ, αλλά τα τελευταία χρόνια ερχόταν μόνο η Σάρα με τα παιδιά. Ξέρω πως τους άρεσε το μέρος και πέρασαν υπέροχα χρόνια εδώ», είπε μία κάτοικος της περιοχής στην Sun.

Μάλιστα η τελευταία φορά που άνοιξε το σαλέ ήταν τις μέρες της Πρωτοχρονιάς, όταν η Σάρα με την οικογένειά της γιόρτασαν την αλλαγή του χρόνου στην Ελβετία. «Πραγματικά νομίζω ότι θα το πούλησαν με βαριά καρδιά, καθώς η Σάρα συνήθιζε να έρχεται εδώ για σκι όταν ήταν νεότερη», δήλωσε άλλος κάτοικος της περιοχής.

Το σαλέ αυτό θεωρείται «ένα από τα καλύτερα ακίνητα στο Βερμπιέ», αλλά οι μπελάδες του Άντριου είναι μεγάλοι…

Ο  πρίγκιπας Άντριου έχει ακριβά γούστα και συνήθειες και συχνά έχει προκαλέσει  ερωτηματικά για το πώς καλύπτει τις οικονομικές ανάγκες του.

Όμως η υπόθεση Τζιούφρι φαίνεται πως τον οδήγησε στα όριά του.

Ο πρίγκιπας Άντριου παρότι αρχικά δήλωνε πως δεν είχε καμία σχέση με τις κατηγορίες για σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης ΒιρτζίνιαΤζιούφρι, τελικά έφτασε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό για να κλείσει η υπόθεση, που του κόστισε περίπου 12 εκατομμύρια λίρες. Το ποσό αυτό  λέγεται πως το έδωσε ο μεγαλύτερος αδελφός του, ο πρίγκιπας Κάρολος , για να εξασφαλιστεί η σιωπή της Τζιούφρι. Στο Μπάκιγχαμ κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Κάρολος έδωσε τα χρήματα εξασφαλίζοντας την διαβεβαίωση ότι θα του επιστραφούν με την πώληση του πολυτελούς σαλέ στην Ελβετία.

Στην Ελβετία «όλοι ήξεραν ότι πουλήθηκε και τώρα αυτό επιβεβαιώνεται από την μετακόμιση των αντικειμένων», είπε ένας κάτοικος της περιοχής στην Sun.

Έτσι φαίνεται πως κλείνει ο πρίγκιπας Άντριου κλείνει οριστικά την υπόθεση Τζιούφρι, αποπληρώνοντας τα χρέη που προέκυψαν από αυτό το σκάνδαλο. Επιπλέον, για να δείχνει και μια κάποια κοινωνική υπευθυνότητα, δεσμεύτηκε στο πλαίσιο του συμβιβασμού με την Τζιούφρι, ότι στο εξής θα είναι «πρεσβευτής στο αγώνα εναντίον  των δαιμόνων» που ενέχονται σε εγκλήματα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων…

Διαβάστε επίσης:

Μακελειό στο Τέξας: Οι αστυνομικοί ήξεραν για τα τραυματισμένα παιδιά αλλά έκαναν μια ώρα για να αντιδράσουν

Ισχυρός σεισμός τα ξημερώματα στην Κύπρο

Πυροβολισμοί σε σχολείο στην Αλαμπάμα – Ένας νεκρός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:42