search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:08
MENU CLOSE

Εικόνες ηρεμίας από το Κίεβο: Για μπάνιο και ηλιοθεραπεία στον ποταμό Δνείπερο οι κάτοικοι της ουκρανικής πρωτεύουσας (Video)

12.06.2022 22:39
kievo

Σε φυσιολογικούς ρυθμούς προσπαθoύν να επιστρέψουν οι κάτοικοι του Κίεβου, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τις υψηλές θερμοκρασίες, καθώς ο υδράργυρος σκαρφάλωσε στους 34 βαθμούς Κελσίου, για να απολαύσουν τον ήλιο στην κεντρική παραλία της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Στον ποταμό Δνείπερο, παρατηρήθηκε κοσμοσυρροή με κατοίκους να κολυμπούν στα νερά του, να κάνουν ηλιοθεραπεία και να παίζουν βόλεϊ, εικόνες που αναμενόμενα συγκρίνονται με εκείνες της ρώσικης εισβολής και αυτονόητα προκαλούν ελπίδες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, τα εστιατόρια κι οι καφετέριες στο Κίεβο έχουν ξανανοίξει κι ακούγεται και πάλι ο ήχος από το τσούγκρισμα των ποτηριών σε υπαίθριους χώρους, δίνοντας μια αίσθηση ηρεμίας μέχρι να επιστρέψουν όλοι στα σπίτια τους στις 11 το βράδυ, όταν ξεκινά η απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι τις 05:00 τα χαράματα.

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία – Βουλευτικές εκλογές: Οριακή μάχη ανάμεσα σε Μακρόν και Μελανσόν

Φινλανδία: Σάλος με φωτογραφία της πρωθυπουργού – Αντιδράσεις για σεξισμό (Photo)

Μπέρμιγχαμ: Ατελείωτες ουρές σε εστιατόριο που σερβίρει «greek gyros» αξίας 17 ευρώ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:06