search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 15:05
MENU CLOSE

Δολοφονία στον Μυλοπόταμο: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον δράστη – Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή

13.06.2022 21:14
astynomia new
Φωτογραφία αρχείου

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων άσκησε ο εισαγγελέας στον 44χρονο από τον Μυλοπόταμο που σκότωσε τον 22χρονο συγχωριανό του.


Ο 44χρονος πέρασε το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου υπό δρακόντεια μέτρα, ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, στις 12:00, όπως αναφέρει το Creta24.gr.

Ο 44χρονος φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του και να είπε ότι θόλωσε το μυαλό του, ενώ στους αστυνομικούς που μίλησε όταν παραδόθηκε φέρεται να υποστήριξε ότι το θύμα έβρισε τον νεκρό πατέρα του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία και μαρτυρίες, υπήρχε για μεγάλο χρονικό διάστημα αντιδικία μεταξύ των δύο ανδρών αλλά και μελών των οικογενειών τους, για θέματα που αφορούν σε κτηματικές διαφορές και ζητήματα βόσκησης των ζωικών τους κεφαλαίων.

Η ένταση κορυφώθηκε το πρωί της Κυριακής με αποτέλεσμα ο 44χρονος να πυροβολήσει με τέσσερις σφαίρες το θύμα. Ο δράστης υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα ότι για την πράξη του προκλήθηκε από τον δράστη και όλα όσα ανέφερε για μέλη της οικογένειάς του.

Το λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη με τους οικείους δράστη και θύματος να έχουν ανάμεσα τους ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες βρίσκονται στο χωριό έξω από τα σπίτια των δύο οικογενειών.

Ο δράστης της δολοφονίας μετά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο, μεταφέρθηκε στα κρατητήρια Ρεθύμνου όπου και θα παραμείνει μέχρι και την απολογία του.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στον Μυλοπόταμο: «Τον σκότωσα γιατί έβρισε τον νεκρό πατέρα μου» φέρεται να ισχυρίστηκε ο δράστης

Κακοκαιρία Genesis: Μέσα σε 15 λεπτά «πνίγηκε» η Θεσσαλονίκη – Κατέρρευσαν λαμαρίνες, πινακίδες και δέντρα

Εκτιμήσεις – σοκ για τον πληθυσμό της Ελλάδας: Το 2050 θα είμαστε λιγότεροι από 9 εκατομμύρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 15:04