search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 16:44
MENU CLOSE

«Θα φτάσουμε την Ελλάδα στην Αδριατική» – Μετά τον Ερντογάν, έρχονται νέες απειλές από τουρκικά ΜΜΕ

13.06.2022 11:02
erdogan_new

Τη σκυτάλη των απειλών από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παίρνουν ξανά τα τουρκικά ΜΜΕ.

Φιλοξενώντας δηλώσεις απόστρατων στρατηγών, αναλύσεις για την ελληνοτουρκική ένταση και άρθρα για τη «φιλελληνική στάση των ΗΠΑ» εκτοξεύουν νέες απειλές κατά της Ελλάδας.

Ενδεικτικά, η Χαμπέρ Τουρκ φιλοξενεί δηλώσεις απόστρατου στρατηγού Μπεγιαζίτ Καρατάς, ο οποίος λέει: «Θα φτάσουμε την Ελλάδα στην Αδριατική». Η Μιλλιέτ γράφει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη «Τα λόγια του είναι γεμάτα ψέματα. Δεν τα χάφτουμε» και «Εμείς ακούμε το λόγο αυτού που είναι άντρας».

Η Σαμπάχ, σε άρθρο, αναρωτιέται «Τι κάνουμε στο Αιγαίο;», αναφέροντας: «Έχοντας εξοπλίσει τα νησιά της, η Ελλάδα μπορεί να δώσει στην Τουρκία το δικαίωμα να καταγγείλει τα άρθρα της Συνθήκης Ειρήνης της Λωζάνης που ρυθμίζουν την κυριαρχία στα νησιά».

Και η Χουριέτ σε άρθρο της γράφει: «Ακριβώς πριν από 100 χρόνια, ακριβώς αυτές τις μέρες, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, πρέπει να κοιτάξουν το αρχείο και να φρεσκάρουν τη μνήμη τους… Αυτή είναι η συμβουλή μας προς αυτούς. Κοιτάξτε αυτόν τον χάρτινο τίγρη… Δείτε τον ανίκανο Έλληνα ναύαρχο. (σ.σ. αναφέρεται στον Εγκολφόπουλο). Δεν ξέρει καν τους στρατιωτικούς κανόνες. Δεν έχει καν μαχητική εμπειρία».

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία-Βουλευτικές εκλογές: Περί το 53% εκτιμάται ότι θα είναι η αποχή

ΥΠΕΞ: «Αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία» τα προκλητικά τουρκικά δημοσιεύματα

Στόλτενμπεργκ: «Αποδεκτές» οι ανησυχίες της Άγκυρας για τις αιτήσεις ένταξης Φινλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 16:43