search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:00
MENU CLOSE

Παγκράτι: Συγκλονίζει γειτόνισσα της 36χρονης – «Η κόρη μου της κρατούσε το χέρι, ενώ έπεφτε στο κενό» (Video)

15.06.2022 19:27
pagkrati_new

Συγκλονίζει η γειτόνισσα της 36χρονης Τζανετίνας που βρήκε τραγικό θάνατο, πέφτοντας στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο Παγκράτι.

Μιλώντας στην εκπομπή «LIVE NEWS», η γειτόνισσα του διπλανού διαμερίσματος περιγράφει πώς έγινε το τραγικό συμβάν

«Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί δίπλα από το δικό μας το σπίτι, πριν από 45 χρόνια είχε πέσει μια άλλη κοπέλα της ηλικίας της. Είμαι πολύ στεναχωρημένη, μας βρήκε και άλλη λαχτάρα» , ήταν τα πρώτα λόγια της γειτόνισσας της 36χρονης.

Η κόρη της γειτόνισσας κρατούσε μέχρι το τέλος το χέρι της νεαρής μητέρας και για δευτερόλεπτα κατάφερε η πρώτη να μην φύγει μαζί με την 36χρονη στο κενό. 

«Ναι μεν είναι δίπλα δίπλα, αλλά είχε μια ντουλάπα που η απόσταση του, από τη μια βεράντα στην άλλη, ήταν ένα μέτρο. Πώς να πηδήξει;» ανέφερε η γειτόνισσα της άτυχης 36χρονης.

«Και το παιδί μου έχει πανικοβληθεί, έχει στεναχωρηθεί, έχει κλονιστεί. Πώς δεν πήρε το παιδί μου, με το χέρι που το κρατούσε συνέχεια και την κράταγε σφιχτά-σφιχτά… Μου λέει το παιδί μου: “Μάνα, μου κράταγε το χέρι… έπεφτε στο κενό, φώναξα βοήθεια και αυτή μου κράταγε το χέρι και έφευγε”, μου λέει. “Πως δεν με πήρε μαζί της…”. Θα την έπαιρνε μαζί της και αυτή στο γκρεμό» συμπλήρωσε η γειτόνισσα.

Διαβάστε επίσης

Πανεπιστήμιο Αθηνών: Αφαιρεί από τον Πούτιν τον τίτλο του επίτιμου διδάκτορα

Τα «γυρίζει» αλλά…. δεν πείθει η Άμπερ Χερντ: «Αγαπώ ακόμη τον Τζόνι Ντεπ» (Video)

Καιρός: Έρχεται η «ψυχρή λίμνη» – Κίνδυνος πυρκαγιάς και ακραία καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ημέρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09