search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:27
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης λειαίνει το έδαφος για πρόωρες εκλογές, καλοδεχούμενη η κωλοτούμπα του

15.06.2022 09:13
SYRIZA_SIMA

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ, εστιάζοντας στην απάντησή του για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει «να αποδράσει» ενώ κάνει λόγο για «κωλοτούμπα» την οποία ωστόσο χαρακτηρίζει «καλοδεχούμενη».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κος Μητσοτάκης δίνει συνεντεύξεις προσπαθώντας να λειάνει το έδαφος για την επιλογή του να αποδράσει με πρόωρες εκλογές, πριν τελειώσει το καλοκαίρι και αρχίσουν οι λογαριασμοί του Φθινοπώρου.

Σε κάθε περίπτωση καλοδεχούμενη η κωλοτούμπα του.

Η μόνη του συνέπεια άλλωστε τα τρία χρόνια που κυβερνά ήταν η εξυπηρέτηση συμφερόντων των ισχυρών. Αλλά όποτε και να στήσει τις κάλπες, αυτά τελικά δεν θα είναι ικανά να τον προστατεύουν από τη λαϊκή δυσαρέσκεια»

Η φράση Μητσοτάκη που «φούντωσε» τα σενάρια γα εκλογές

Υπενθυμίζεται ότι η φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Να ξεκαθαρίσουμε ότι πάντα μπορεί να συντρέχουν κάποιοι λόγοι για πρόωρες εκλογές και να υπάρχουν πολύ περισσότεροι λόγοι γιατί να μην πάει κανείς σε πρόωρες εκλογές» φούντωσε και πάλι τα σενάρια για κάλπες το φθινόπωρο.

Διαβάστε επίσης:

ΛΑΡΚΟ: Σήμερα η ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή

Καθαρό μήνυμα Λίντνερ απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα (Video)

Τσίπρας: «Όχι» σε υποχωρήσεις εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων για τη διεύρυνση του ΝΑΤΟ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:26