Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένα πτώμα εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου, γεγονός που σήμανε άμεσα συναγερμό στο λιμενικό.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το πτώμα μέσα στη θάλασσα εντόπισε ένας ψαράς τις πρωινές ώρες της Κυριακής. Μάλιστα, το πτώμα, το οποίο βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη, δεν έχει κεφάλι και πόδια.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος για να μαζέψουν στοιχεία, ενώ η σορός παρελήφθη και μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε επίσης:
Madclip: Αυτό είναι το πόρισμα του θανάτου του
Αίγιο: Στο νοσοκομείο 36χρονος έπειτα από τσίμπημα «μαύρης χήρας» (Video)
Θεσσαλονίκη: 23χρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.