search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:01
MENU CLOSE

Τον χαβά του ο Ερντογάν: Ετοιμάζει «απόβαση με ντοκουμέντα στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ» – Για τα «στρατιωτικοποιημένα νησιά» (Video)

19.06.2022 10:42
erdogan- akar- tasvousoglou-new

Λάδι στη φωτιά ετοιμάζεται να ρίξει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην επικείμενη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sabah, ο Τούρκος πρόεδρος ετοιμάζεται να δημοσιοποιήσει στην επικείμενη Σύνοδο υποτιθέμενα ντοκουμέντα που έχει συλλέξει η Άγκυρα και «δείχνουν ότι η Ελλάδα παραβιάζει τις συνθήκες της Λωζάνης και των Παρισίων».

Το ρεπορτάζ με τίτλο: «Απόβαση με ντοκουμέντα στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ» αναφέρει ότι ο Τούρκος πρόεδρος θα καταγγείλει την Ελλάδα ενώπιον όλων των μελών Συμμαχίας για τη στρατιωτικοποίηση των νησιών και τις «προκλητικές» επισκέψεις ανώτερων αξιωματούχων σε αυτά.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Τούρκος πρόεδρος θα θέσει στη Σύνοδο το θέμα της Σουηδίας και της Φινλανδίας, τις οποίες κατηγορεί για τρομοκρατία.

Και όλα αυτά παρά τις φιλικές χειραψίες και τα χαμόγελα, της περασμένης εβδομάδας, ανάμεσα στους κυβερνητικούς εταίρους του Ερντογάν και τους Έλληνες ομολόγους τους.

Διαβάστε επίσης:

Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε ναό

Γαλλικές εκλογές: Στις κάλπες και πάλι η Γαλλία – Ελπίζει σε αυτοδυναμία ο Μακρόν

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Κίεβο θέλει να ξαναρχίσει ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Ρωσία τέλη Αυγούστου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:58