search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:47
MENU CLOSE

Νέο Fuel Pass: Την Τρίτη οι ανακοινώσεις για το επίδομα βενζίνης – Αναλυτικά το σχέδιο με τα νέα μέτρα

20.06.2022 12:46
venzini new

«Κλείδωσε» το ενισχυμένο Fuel Pass για το τρίμηνο Ιούλιος-Σεπτέμβριος, μετά τη σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου σήμερα, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι σχετικές ανακοινώσεις για το επίδομα βενζίνης θα γίνουν αύριο Τρίτη (21/6), μετά το τέλος του υπουργικού συμβούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι διευρυμένο τόσο ως προς το ποσό όσο και ως προς τον αριθμό των δικαιούχων.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν οι υπουργοί Οικονομίας, Χρήστος Σταϊκούρας, Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης και Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργος Γεωργαντάς.

Το νέο Fuel Pass προβλέπει τα εξής:

-Για τη βενζίνη θα συνεχιστεί το σύστημα του fuel pass με το ποσό της επιδότησης να είναι υψηλότερο σε σχέση με το προηγούμενο, περίπου στα 60-65 ευρώ.

-Θα διευρυνθούν τα εισοδηματικά κριτήρια, περιλαμβάνοντας πιθανότατα όσους έχουν οικογενειακό εισόδημα έως και 45.000 ευρώ (καθαρό μετά την αφαίρεση των φόρων), όπως συνέβη και με το power pass

-Για το diesel κίνησης η επιδότηση θα συνεχίσει να δίνεται στην αντλία και πιθανότατα θα είναι υψηλότερη από αυτή που ισχύει σήμερα, δηλαδή από τα 0,12 ευρώ θα φτάσει τα 0,15 ευρώ το λίτρο.

-Θα έχει διάρκεια τρεις μήνες και θα ισχύσει από την 1η Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Ανακύκλωση συσκευών: Ανοίγει την Τρίτη η πλατφόρμα – Έως 710 ευρώ η επιδότηση

Power Pass: Πάνω από 235.000 οι αιτήσεις για την επιδότηση – Για ποιους ΑΦΜ είναι ανοιχτή η πλατφόρμα σήμερα

Power Pass: Σε λειτουργία η πλατφόρμα για την επιδότηση ρεύματος – 14+1 ερωτήσεις-απαντήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:46