search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:58
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ – Χαλάνδρι: Στη θέση Ανδρουλάκη ο Σπυρόπουλος – «Η κυβέρνηση να πάρει μέτρα κατά της ακρίβειας» 

20.06.2022 14:01
spiropoulos-xalandri-1-new

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, με επικεφαλής τον Γραμματέα Ανδρέα Σπυρόπουλο που αντικατέστησε τον Νίκο Ανδρουλάκη (νοσεί με κορωνοϊό) επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την αγορά του Χαλανδρίου. 

Τα στελέχη της τοπικής Χαλανδρίου και οι πολιτευτές του Βόρειου Τομέα μαζί με τον Ανδρέα Σπυρόπουλου συνομίλησαν με καταστηματάρχες για το κύμα ανατιμήσεων και τις επιπτώσεις που προκαλεί η ενεργειακή κρίση.

«Το κύμα της ακρίβειας και της αύξησης στην τιμή των λογαριασμών στην ενέργεια ροκανίζει το εισόδημα των πολιτών. Βρισκόμαστε στη γειτονιά του Χαλανδρίου και συνεχίζουμε την καμπάνια που κάνουμε σε όλη τη χώρα και προσπαθούμε να πείσουμε την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα ώστε να στηρίξει το εισόδημα των πολιτών, να υπάρξουν άμεσα λύσεις για να μπορέσουν οι πολίτες να ανακουφιστούν», ανέφερε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος στη δήλωση του μετά το τέλος της επίσκεψης στο Χαλάνδρι. 

«Συνεχίζουμε όλη αυτήν την προσπάθεια με συγκεκριμένες προτάσεις όπως, το πλαφόν στην λιανική τιμή της ενέργειας, τη μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά και όλα αυτά τα οποία πρέπει να γίνουν στο κομμάτι της ενεργειακής κρίσης για να μπορέσει η χώρα μας να προχωρήσει μπροστά, να βρει λύσεις και να μειωθούν άμεσα οι λογαριασμοί στο ηλεκτρικό ρεύμα», κατέληξε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. 

Διαβάστε επίσης

Για «σόου» Ερντογάν στο ΝΑΤΟ μιλούν οι τουρκικές εφημερίδες – Διπλωματικός «μαραθώνιος» από την πλευρά της Αθήνας

Τσίπρας: «Η ήττα Μακρόν είναι ήττα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής του»

Δένδιας: Η Αίγυπτος είναι μια χώρα κεφαλαιώδους σημασίας για την Ευρώπη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:07